XiaomiYleinen

Live-vuotokuvissa Xiaomi Mi 11 -huippupuhelin – saamassa jättimäisen kameran

Xiaomi on jo vahvistanut julkaisevansa Mi 11 -sarjan älypuhelimet uudella Snapdragon 888 -järjestelmäpiirillä varusteltuna, joten kyseessä ovat huippuluokan laitteet. Odotuksien mukaan sarja koostuisi ainakin Mi 11- ja Mi 11 Pro -puhelimista, joista toinen on nähty nyt uusissa live-vuotokuvissa.

Tuoreet kuvat ovat tietojen mukaan otettu puhelimen markkinointimateriaalien kuvauksien aikana Kiinassa. Kuvissa Xiaomi Mi 11 on esillä tyylikkäässä sinertävässä väriversiossa, ja kuvat paljastavat erityisesti takaosan massiivisen kamera-alueen. Xiaomi on laittanut takaosaan neliömäisen kamera-alueen, joka ylettyy leveyssuunnassa laitteen puoliväliin asti. Kamera-alueessa nähdään olevan kaksi suurta kameraa sekä yksi pienempi kamera salaman yläpuolella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomin odotetaan tarjoavan puhelimessa suuren 108 megapikselin kamerasensorin, joka perustuu Samsungin tuoreeseen HM3-anturiin. Pääkameran ohella puhelimessa pitäisi olla ultralaajakulmakamera sekä telekamera, eikä tällä kertaa Mi 11 tule tarjoamaan turhia makrokameroita. Xiaomin tiedetään tuovan erityisesti Mi 11 Pro -puhelimeen QHD+ -tasoisen näyttöpaneelin, jonka virkistystaajuus on 120 hertsiä.

Toistaiseksi ei ole täysin varmaa, milloin Xiaomi tulee julkaisemaan Mi 11 -sarjan. Huhuissa on ollut, että Xiaomi saattaisi julkaista puhelimet jo Kiinassa kuluvan vuoden aikana, eli aivan joulukuun lopulla tai vaihtoehtoisesti sitten heti vuoden 2021 alussa. Globaalisti Mi 11 -sarja julkaistaan todennäköisesti alkuvuodesta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

3 Kommenttia

  1. On Xiaomi puhelimilla hurja kehitys vauhti ja erinomainen laatu. Itse ostin ensimmäisen
    Xiaomi puhelimeni noin 5 vuotta sitten siksi että se oli lähes ainoa yli kuuden
    tuuman puhelin silloin, toimii erinomaisesti yhä vaimon puhelimena, itselläni
    on Xiaomin mi max 3 johon olen täysin tyytyväinen.

  2. Hmmm, mielenkiintoinen tuo kamera-ratkaisu. Ellei jopa tarjoaisi aidon optisen zoomin kuten vanha Nokia N90/N93. Saapi nähdä.

  3. Ostin redmi note 4 silloin kun ne vielä uusia oli ja siitä lähtien merkki on pysynyt. Hintalaatusuhde markkinoiden parhaita ja puhelimissa ei ole mitään vikaa tähän mennessä löytynyt ellei sitten päivitysten mukana tulleita pikku bugeja lasketa. Nekin korjataan melko nopeasti tai sitten vaan downgradettaa aikaisempaan versioon. Aioin niin pitkään ostaa pelkkiä xiaomin luureja kun hinta pysyy tällä tasolla mitä se on.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi