GoogleYleinen

Livevuotokuvissa Googlen tuleva keskiluokan Pixel 4a – vahvistus jo vuotaneelle muotoilulle

Google Pixel 4a

Googlelta on odotettu uutta Pixel 4a -älypuhelinta, joka on seuraaja viime vuoden keväällä julkaistulle Pixel 3a -puhelimelle. Kyseessä on siis keskihintaluokkaan sijoittuva älypuhelin, joka tarjoaa tuttuja Googlen ominaisuuksia, kuten puhtaan Androidin sekä hyviä kameratoimintoja. Tällä kertaa Pixel 4a on päätynyt livevuotokuviin, jotka vahvistavat laitteen jo vuotanutta muotoilua.

Nettiin on vuodettu neljä kuvaa, joissa väitetään esiintyvän vielä julkaisematon Pixel 4a -puhelin. Kuvat paljastavat puhelimen edestä ja takaosasta, mutta Pixel 4a on kuitenkin suojattu kuorella, mikä piilottaa muutamia yksityiskohtia. Takaosan vasemmassa yläkulmassa on neliömäinen kamera-alue, jossa on yksi kamera sekä LED-salamavalo. Takaosassa on myös perinteikäs sormenjälkilukija sekä Googlen G-logo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvat vahvistavat Pixel 4a -puhelimen etuosassa olevan näyttö, jota kiertää kohtuulliset kehykset sekä vasemmassa yläkulmassa on etukameraa varten tehty reikä. Yksi kuvista vahvistaa kyseessä olevan myöskin juuri Pixel 4a, sillä mallinimi lukee selvästi asetusvalikossa. Mitään täysin uutta livevuotokuvat eivät pääse paljastamaan.

Vaikka kuvat näyttävät varsin aidoilta, niin ne kannattaa ottaa silti pienellä varauksella. Google ei ole vielä vahvistanut Pixel 4a -puhelimen olemassaoloa, joten yhtiön suunnitelmat voivat muuttua vielä suuntaan tai toiseen. Todennäköisesti ennen julkaisua puhelimesta tullaan kuitenkin näkemään enemmän vuotoja, jotka paljastavat laitteesta enemmän.

Googlen on odotettu julkaisevan Pixel 4a -puhelimen toukokuussa Google I/O -kehittäjätapahtumassa. Google ilmoitti aikaisemmin, että tapahtuma on päätetty perua koronaviruksen takia, mutta yhtiö julkaisee samoihin aikoihin uutuutensa, joten myös Pixel 4a voidaan nähdä jo toukokuussa.

Lähde: 9to5Google.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google