AndroidXiaomiYleinen

Xiaomi Mi A2 Lite sai Android 10 -päivityksen

Xiaomi Mi A2 Lite

Xiaomi on aloittanut Android 10 -päivityksen jakelun yhtiön parin vuoden takaiselle Mi A2 Lite -älypuhelimelle, joka kuuluu Android One -mallistoon. Puhelin julkaistiin alun perin Android 8 Oreo -käyttöjärjestelmällä, jonka jälkeen tarjolle on tullut Android 9.0 Pie ja nyt vihdoin myös Android 10.

Päivityksen versionumero on V11.0.2.0.QDLMIXM ja se on jaossa vaiheittain. Päivitys ei siis tule heti kaikkien saataville, mutta halutessaan päivityksen saatavuuden omalle puhelimelle voi tarkistaa asetuksien kautta menemällä; Asetukset > Järjestelmä > Järjestelmäpäivitys.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusi Android 10 tuo mukanaan muutamia uusia ominaisuuksia sekä muutoksia vanhaan käyttöliittymään. Google on lisännyt käyttöjärjestelmään parannetun älykkään vastauksen sekä täysin uuden eleisiin pohjautuvan navigointityyliin. Yksi Android 10:n suurimmista uudistuksista on tumma teema, joka mahdollistaa muun muassa akun pidemmän käyttöiän. Lisäksi tumma teema on käyttöliittymän ohella myöskin tuettuna monissa Googlen omissa sovelluksissa, kuten kalenterissa, Gmailissa ja Google Mapsissa.

Google on myöskin parantanut tietoturvaa ja yksityisyyden hallintaa. Android 10:ssä on uusia, älykkäämpiä säätömahdollisuuksia, joiden avulla käyttäjä voi päättää miten ja milloin laitteen tietoja jaetaan. Android 10:ssä on myöskin uusi Google Play -järjestelmäpäivitykset, jonka avulla Google voi lähettää korjauksia puhelimiin Google Playn kautta. Tarkemmin Android 10 -päivityksen uusiin ominaisuuksiin voi käydä tutustumassa laajemmasta aihetta käsittelevästä artikkelistamme.

Lähde: c.mi.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android