OnePlusYleinen

Maksaako OnePlus 10 Pro Euroopassa näin paljon? Jälleenmyyjä saattoi paljastaa OnePlussan suurimman salaisuuden

OnePlus 10 Pro

OnePlus on kertonut julkaisevansa globaalisti uuden OnePlus 10 Pro -älypuhelimen 31. maaliskuuta, joka julkaistiin jo aikaisemmin tammikuussa Kiinassa. Globaalisti puhelimeen ei odoteta merkittäviä muutoksia, joten tämän viikon tilaisuuden suurin salaisuus on hinta. Tai ainakin oli.

Globaaleiden markkinoiden hinta- ja saatavuustietoja OnePlus on pantannut kaksi ja puoli kuukautta, mutta vihdoin torstaina nekin vahvistuvat. Saksalainen jälleenmyyjä MediaMarkt on kuitenkin nyt saattanut pilata OnePlussan tilaisuuden suurimman uutisen, nimittäin OnePlus 10 Pron hinnan Euroopassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 10 Pro MediaMarktin verkkokaupassa.

MediaMarkt on listannut verkkokaupassaan OnePlus 10 Pron muutamia päiviä ennen julkaisua. Puhelimen 8 + 128 gigatavun muistiversion ja mustan Volcanic Black -väriversion hinnaksi on ilmoitettu 899 euroa. Hintatieto on kaikkien nähtävillä verkkokaupasta, eikä sitä ole toistaiseksi otettu sieltä pois.

Kyseessä on ainoa väri- ja muistiyhdistelmä, jonka jälleenmyyjä on paljastanut, mutta odotettavasti tarjolle on tulossa myös muita versioita. Kiinassa OnePlus 10 Pro esiteltiin myös 12 + 256 gigatavun muistiversiossa ja vihreässä Emerald Forest -värissä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotaneesta hinnasta voitaneen päätellä, että OnePlus 10 Pron hinta tulee pysymään ennallaan verrattaessa viime vuoden OnePlus 9 Prohon. Uutena OnePlus 9 Pron hinnat olivat 8 + 128 gigatavun versiossa 899 euroa ja 12 + 256 gigatavun versiossa 999 euroa.

OnePlus 10 Prossa on 6,7 tuuman kokoinen 120 hertsin virkistystaajuudella varusteltu AMOLED-näyttö. Tehoista on vastaamassa Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on jopa 12 gigatavua RAM-muistia. Puhelimessa tehdään yhteistyötä Hasselbladin kanssa, ja kamerat ovat 48, 50 ja 8 megapikseliä. OnePlus 10 Pron kohokohta on 5000 milliampeeritunnin akku ja 80 watin SuperVOOC-pikalataus. Tarkemmin puhelimen tietoihin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: MediaMarkt (saksaksi), Gsmarena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus