MicrosoftYleinen

Microsoft julkaisi ensimmäisen Windows 11 Insider Preview -version – halukkaat pääsevät nyt testaamaan

Windows 11

Microsoft julkaisi viime viikolla uuden Windows 11 -käyttöjärjestelmäversion, joka pitää sisällään suuria muutoksia ikoniseen käyttöjärjestelmään. Tänään Microsoft on viimein julkaissut ensimmäinen Windows 11 Insider Preview -version ladattavaksi halukkaille. Kyseessä on 22000.51-versio, jonka mukana on jo nyt suurin osa esitellyistä Windows 11 -version uudistuksista.

Ensimmäisessä Windows 11 Insider Preview -versiossa on jo mukana muun muassa uusittu aloitusvalikko, tehtäväpalkki sekä Action Center. Lisäksi Microsoft on laittanut mukaan uuden sovelluskaupan, uusitun asetusvalikon, päivitetyn lukitusnäytön ja resurssienhallinnan. Microsoftin mukaan lisää aikaisemmin ilmoitettuja Windows 11 -ominaisuuksia tulee myöhemmin kesällä julkaistavissa Insider Preview -versioissa. Tällä hetkellä mukaan ei ole vielä saatu ilmoitettua Teams-integraatiota tai tukea Android-sovelluksille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Microsoft on käynyt ensimmäisen Windows 11 -version ominaisuudet ja uudistukset kattavasti läpi blogipostauksessaan, jonka voi käydä lukemassa tämän linkin takaa. Lisäksi tärkeimpiin Windows 11:n julkaisun aikaan ilmoitettuihin ominaisuuksiin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Ennen kuin lähtee asentamaan Windows 11 Insider Preview -versiota omalle tietokoneelle, kannattaa pitää mielessä kyseessä olevan keskeneräinen Windows-versio. Kyseessä ei ole vakaa tai millään tasolla varmasti täysin toimiva versio, vaan sen avulla innokkaimmat Windows-käyttäjät sekä kehittäjät pääsevät ottaman ensivilauksen uuteen käyttöjärjestelmään. Windows 11 Insider Preview -version asentamista omalle pääkäytössä olevalle tietokoneelle ei suositella. Windows 11:n on kerrottu tulevan saataville virallisesti vasta vuoden 2021 lopulla.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

 1. Onse kumma että sirupulan aikana pakotetaan windows koti ja yritys käyttäjiä ostaan uutta rautaa windowsin käyttämisen jatkamiseksi!.

  Koneista tulee pulaa ja taitaa uuden wintoosan
  Järjestelmään iskeä käyttäjä pula…

  Useissa koneissa ei ole tpm piiriä saati 45-70%
  Kannettavissa tai edes mikkisoftan omissa
  Surface tuotteissa ole sellaista joten romurautaa
  Tulee paljon kun päivitys vaaditaan…

  Luulempa että oma firmani ja 20 konetta siirtyy
  Linux puolelle tai ostamme mac koneita…

  Ihan sama meille mutta tuollaista microsoft paskaa ei niellä
  Tuskin kukaan muukaan kun usemmassa koneessa tpm piiriä ei voi jälki asentaa..

  Tai sitten tuo vaatimus on pakko ohittaa päivitystä
  tarvittaessa…

  Mutta win10 toimii vielä kauan
  Joten kyllä mikkisofta sen huomaa käyttääkö tuota
  Kukaan ja vaatimuksia muutetaan niin että
  Voi jatkaa hyvällä koneella eteenpäin..

Kommentoi

Lisää aiheesta:Microsoft