e-villeYleinen

Aika vaihtaa puhelinta? E-villellä puhelimet alennuksessa

Alennuksesta löytyy muun muassa uudet Oukitel K6000 Plus ja U16 Max.

Aika vaihtaa puhelin uuteen, hankkia varaluuri tai ostaa lahja? Verkkokauppa e-ville.com on laittanut tämän viikon ajaksi reilusti puhelimia alennukseen. Valikoimasta löytyy reilusti uusia älypuhelimia sekä vanhoja retro-Nokia-puhelimia. E-villen puhelimenvaihtoviikon tarjouksista löytyy muun muassa puhelimia brändeiltä Oukitel, Blackview, Apple, Xiaomi, Asus, LeEco ja Nokia. Puhelinten lisäksi tarjouksessa on reilusti puhelintarvikkeita. Alennukset ovat voimassa 22.-28. toukokuuta välisen ajan.

Tilattavissa on kymmeniä alennetuin hinnoin varusteltuja laitteita. Esimerkiksi SuomiMobiilinkin testissä käynyt Elephone S7 on saatavilla noin 180 eurolla ja hiljattain julkaistu Xiaomi Mi6 -huippupuhelin vain 450 eurolla. Puhelimenvaihtoviikon antimiin lukeutuu myös tehdashuollettu iPhone 6 Plus 380 euron hintalapulla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

E-ville on laittanut alennukseen myös suositun Oukitel K10000:n seuraajan, eli Oukitel K10000 Pron. Puhelin julkaistiin tällä viikolla. Laitteen normaalihinta on 230 euroa, mutta nyt puhelimenvaihtoviikon kunniaksi sen voi saada 200 eurolla.

Voit käydä tutustumassa kaikkiin alennettuihin tuotteisiin E-villen verkkokaupassa. Huomaathan, että Kiinasta toimitettavista puhelimesta täytyy Suomeen saapuessa maksaa 24 prosenttia arvonlisäveroa. Verkkokaupasta löytyy myös osio, josta näkee suoraan E-villen Suomen varastosta toimitettavat puhelimenvaihtoviikon tuotteet, joista ostajan ei itse tarvitse maksaa arvonlisäveroa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:e-ville