MotorolaYleinen

Motorola vihjaa: Jotain uutta tulossa 29. heinäkuuta – mahdollisesti Edge 20 -puhelimet

Motorola on julkaissut tänään vihjailevan twiitin, joka viitannee yhtiön tulevien älypuhelimien julkaisuun. Jotain uutta on Twitter-julkaisun mukaan luvassa jo ensi viikolla, mutta vielä Motorola ei ole paljastanut mistä mahtaa olla kysymys.

Twiitissä Motorola toteaa, että ”on aika vapauttaa voimasi” ja kysyy ”oletko valmis”. Samassa twiitissä on lisäksi lyhyt video, jonka lopussa on Motorola logo sekä päivämäärä 29. heinäkuuta 2021. Valitettavasti Motorolan vihjaus ei kerro vielä kovinkaan paljoa, mutta kyseessä saattaa olla odotettu Motorola Edge 20 -lippulaivamalliston julkaisu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Motorolalta on odotettu huhujen mukaan heinäkuun lopulla Edge 20 -älypuhelimia, joten 29. heinäkutua sopisi hyvin ajankohdaksi julkaisulle. Uutuuspuhelimia on tulossa tietojen mukaan kolme, jotka ovat Motorola Edge 20, Edge 20 Pro sekä Edge 20 Lite. Kaikista tulevista puhelimista on kuultu ja nähty vuotoja, joten Motorolan tulevista laitteista on hyvä käsitys jo nyt.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hiljattain Motorola Edge 20 ja Edge 20 Pro paljastuivat kokonaisuudessaan Tenaan tietokannasta. Kaikkiin tuleviin puhelimiin odotetaan muun muassa 108 megapikselin tasoista kolmoiskameraa, korkean virkistystaajuuden näyttöä sekä Android 11 -käyttöjärjestelmää. Kaikista edullisimmassa Edge 20 Lite -mallissa on MediaTekin kehittämä Dimensity 700 -järjestelmäpiiri, kun taasen Edge 20 -puhelin tarjoaa Qualcommin tuoreen Snapdragon 778G -järjestelmäpiirin. Malliston kärkimalli on Edge 20 Pro, jossa tiedetään olevan tehokas Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri.

Lähde: Twitter (Motorola)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola