MotorolaYleinen

Motorola Edge 20 Pro sai Android 12 -päivityksen Suomessa

Motorola Edge 20 Pro

Motorola on aloittanut tällä viikolla jakamaan tuoreinta Android 12 -päivitystä myös viime syksynä julkaistulle Motorola Edge 20 Prolle. Kyseessä on lippulaivatason älypuhelin. Aikaisemmin Motorola on aloittanut päivityksen jakelun myös muille puhelimille, joita ovat Edge 20, Edge+, Moto G200, Moto G30 ja Moto G50.

Päivitys on versionumeroltaan Motorola Edge 20 Pro -puhelimessa S1RA32.41-20-16 ja kokoa sillä on 1,06 gigatavua. Android 12 -version uudistuksien ohella Motorola päivittää puhelimeen myös Googlen 1. maaliskuuta 2022 julkaisemat tietoturvakorjaukset. Päivityksen saatavuuden omalle puhelimelle voi käydä tarkistamassa menemällä: Asetukset > Järjestelmäpäivitykset > Tarkista päivitykset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorolan puhelimet tulevat saamaan pitkälti puhtaan Android 12 -käyttöjärjestelmän, eli mukana on kaikki tutut Android 12:n ominaisuudet. Android 12 on yksi suurimmista päivityksistä vuosiin, sillä se tuo mukanaan täysin uudistetun Material You -muotokielen ja uuden käyttöliittymän. Android 12:n keskiössä on persoonallisempi käyttökokemus, parempi yksityisyys sekä monet muut kattavat ominaisuudet. Tarkemmin Android 12 -version uudistuksiin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Motorola on luvannut Android 12:n perusuudistuksien ohella myös parempaa tietoturvaa Lenovon kehittämän Thinkshield for Mobile -ohjelmiston avulla. Lisäksi Motorola on parantanut Gameplay-tilaansa, joka helpottaa mobiilipelien pelaamista ja estää tarvittaessa ilmoitukset. Lisäksi päivityksen jälkeen puhelimiin on aikaisempaa helpompi siirtää tietoja vanhasta Android-puhelimesta, mutta myös iPhone-puhelimista kaapelin tai langattoman verkon välityksellä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valituilla markkinoilla Motorola on julkaissut Android 12 -päivityksen jo myös Edge 20 Lite/Fusion -puhelimille. Ainakin nämä puhelimet tulevat siis Suomessakin saamaan päivityksen lähiviikkojen aikana. Motorola on luvannut lisäksi päivittää kymmeniä muitakin malleja tuoreimpaan versioon. Kaikki päivityksen saavat puhelimet ovat listattuna aikaisemmassa artikkelissamme.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola