MotorolaYleinen

Motorola Edge+ sai Android 12 -päivityksen Suomessa

Motorola Edge+

Motorola jakaa tällä hetkellä ahkerasti Android 12 -päivitystä yhtiön vanhemmille älypuhelimille ja tällä kertaa vuorossa on parin vuoden takainen Motorola Edge+. Suomessa Motorola on julkaissut päivityksen myös aikaisemmin Moto G200-, Moto G30-, Moto G50– ja Edge 20 -puhelimille.

Päivitys on versionumeroltaan Motorola Edge+ -puhelimessa S1PB32.41-10-17 ja kokoa sillä on 1,45 gigatavua. Android 12 -version uudistuksien ohella Motorola päivittää puhelimeen myös Googlen 1. maaliskuuta 2022 julkaisemat tietoturvakorjaukset. Päivityksen saatavuuden omalle puhelimelle voi käydä tarkistamassa menemällä: Asetukset > Järjestelmäpäivitykset > Tarkista päivitykset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorolan puhelimet tulevat saamaan pitkälti puhtaan Android 12 -käyttöjärjestelmän, eli mukana on kaikki tutut Android 12:n ominaisuudet. Android 12 on yksi suurimmista päivityksistä vuosiin, sillä se tuo mukanaan täysin uudistetun Material You -muotokielen ja uuden käyttöliittymän. Android 12:n keskiössä on persoonallisempi käyttökokemus, parempi yksityisyys sekä monet muut kattavat ominaisuudet. Tarkemmin Android 12 -version uudistuksiin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola on luvannut Android 12:n perusuudistuksien ohella myös parempaa tietoturvaa Lenovon kehittämän Thinkshield for Mobile -ohjelmiston avulla. Lisäksi Motorola on parantanut Gameplay-tilaansa, joka helpottaa mobiilipelien pelaamista ja estää tarvittaessa ilmoitukset. Lisäksi päivityksen jälkeen puhelimiin on aikaisempaa helpompi siirtää tietoja vanhasta Android-puhelimesta, mutta myös iPhone-puhelimista kaapelin tai langattoman verkon välityksellä.

Valituilla markkinoilla Motorola on julkaissut Android 12 -päivityksen jo myös Edge 20 Pro- ja Edge 20 Lite/Fusion -puhelimille. Ainakin nämä puhelimet tulevat siis Suomessakin saamaan päivityksen lähiviikkojen aikana. Motorola on luvannut lisäksi päivittää kymmeniä muitakin malleja tuoreimpaan versioon. Kaikki päivityksen saavat puhelimet ovat listattuna aikaisemmassa artikkelissamme.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola