MotorolaYleinen

Motorola Edge 30 -puhelimesta paljastui lisätietoja – saamassa Snapdragon 778G+ -järjestelmäpiirin

Tältä saattaa näyttää Motorola Edge 30.

Motorola julkaisi vasta hiljattain huippuluokan Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiriin perustuvan Edge 30 Pro -älypuhelimen, mutta mallisto on nähtävästi pian laajentumassa. Jo aikaisemmin on havaittu Edge 30 -perusmallin saavan erilaisia sertifikaatteja globaalisti, mutta nyt puhelimesta on saatu kuulla vieläkin enemmän yksityiskohtia.

Uusi Motorola Edge 30 on nyt päätynyt suorituskykytesti Geekbenchin tietokantaan paljastaen muutamia mielenkiintoisia yksityiskohtia. Kyseessä on seuraaja viime vuonna julkaistulle Edge 20 -puhelimelle, joka tarjosi premium-ominaisuuksia keskihintaluokassa. Edge 30:n kanssa Motorola jatkaa nähtävästi samaa strategiaa, sillä Geekbench paljastaa laitteessa olevan vain hieman päivitetty järjestelmäpiiri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Edge 30 Geekbenchin tietokannassa.

Tehoista tulee vastaamaan Qualcommin kehittämä Snapdragon 778G+, joka on pieni päivitys edeltäjämallissa olleeseen Snapdragon 778G -järjestelmäpiiriin. Kyseisessä järjestelmäpiirissä on tehokkaimman Kryo 670 -ytimen kellotaajuus nostettu 2,5 GHz:n tasolle aikaisemmasta 2,4 GHz:n tasosta. Lisäksi Qualcomm on kertonut parantaneensa grafiikkasuorituskykyä 20 prosentilla Adreno 642L:n avulla.

Snapdragon 778G+ -järjestelmäpiirin ohella Geekbench paljastaa Motorola Edge 30 -puhelimessa olevan ainakin 8 gigatavua RAM-muistia sekä tuorein Android 12 -käyttöjärjestelmä. Puhelimen mallinumeron on tiedetty olevan XT2203-1 ja se on läpäissyt useita sertifiointeja viime viikkoina. Valitettavasti puhelimesta ei ole vuotanut kovinkaan paljoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

On kuitenkin mahdollista, että Motorola Edge 30:n koodinimi olisi ”Dubai”, joka on aikaisemmin paljastunut Evan Blassin julkaisemista vuotokuvista. Kuvan perusteella kyseessä olisi ainakin jokin selvästi viimeistellympi Motorola-puhelin, joka voisi asettua Edge 30 -mallistoon.

Laitteen takaosassa on laatikkoimen kamera-alue, jossa on myös kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Kameroiden rinnalla on teksti ”50MP | 2.1 um ULTRA PIXEL”, joka viittaa jälleen pääkameraan. Takaosassa on kaksi Motorolan logoa. Yleisilme laitteessa on varsin ohut, joka oli myös viime vuonna julkaistun Edge 20 -puhelimen yksi ominaisuuksista.

Etuosassa on esillä sopusuhtaisilla kehyksillä varusteltu näyttöpaneeli ja yläreunassa on etukameraa varten tehty reikä. Laitteen oikeassa kyljessä on tuttuun Motorolan tyyliin virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Todennäköisesti kyljessä ei ole sormenjälkilukijaa, joten se löytynee integroituna näytöstä.

Motorola Edge 30 -puhelimesta kuultaneen lisää todennäköisesti pian.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola