MotorolaYleinen

Motorola Edge- ja Edge+ -puhelimien markkinointivideot ja tekniset ominaisuudet vuotivat

Motorola Edge+

Motorola tulee julkaisemaan myöhemmin tänään uudet Edge- ja Edge+ -älypuhelimet, joista molemmissa on tuki muun muassa 5G-yhteyksille. Jo nyt ennen julkaisua puhelimien viralliset markkinointivideot sekä tekniset tiedot ovat vuotaneet ja samalla laitteiden ominaisuuksia on vahvistunut.

Huippuluokan Motorola Edge+ -puhelin tulee saamaan Snapdragon 865 -järjestelmäpiirin, johon on yhdistetty Snapdragon X55 -5G-modeemi. RAM-muistia löytyy ainakin 12 gigatavua ja Motorola hyödyntää tuoreinta LPDDR5-muistia. Sisäistä UFS 3.0 -tallennustilaa on 256 gigatavua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Näyttö on yksi puhelimen kohokohdista, sillä Motorola käyttää ensimmäistä kertaa reunoilta selvästi kaartuvaa ratkaisua. Näyttö on kooltaan 6,7 tuumaa ja sen tarkkuus yltää Full HD+ -tasolle. Näytössä on myös 90 hertsin virkistystaajuus sekä etukameraa varten tehty reikä. Näytössä on myös kerrottu olevan integroitu sormenjälkilukija. Motorola on panostanut myös äänentoistoon, sillä laitteessa on stereokaiuttimet.

Akunkesto on suuren 5000 milliampeeritunnin varassa, ja Motorola Edge+ tukee myös 18 watin langallista latausta sekä 15 watin langatonta latausta. Puhelimessa on myös tuki 5 watin käänteiselle langattomalle lataukselle, jonka avulla on mahdollista ladata muita laitteita. Kamerapuolella Edge+ on varusteltuna 108 megapikselin pääkameralla, 16 megapikselin ultralaajakulmakameralla sekä 8 megapikselin telekameralla. Etuosassa selfiekuvia varten on 25 megapikselin kamera.

Tietojen mukaan Motorola Edge+ tulisi maksamaan ainakin Yhdysvalloissa 1000 dollaria. Alapuolelta on mahdollista katsoa vuotanut markkinointivideo puhelimesta.

Motorola Edge on tulevista puhelimista hieman karsitumpi ja sijoittuu keskihintaluokkaan. Puhelimessa on samanlainen näyttö kuin isoveljessään, mutta sisällä hyrrää Snapdragon 765 -järjestelmäpiiri, jossa on integroituna 5G-modeemi. Motorola on myös karsinut hieman takaosan kameroista, sillä 108 megapikselin pääkamera on korvattu 64 megapikselin sensorilla. Vuotaneen markkinointivideon Motorola Edge -perusversiosta voi katsoa alapuolelta.

Lähde: GSMArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola