IFAYleinen

Syyskuun IFA 2020 -messut peruttiin koronaviruksen takia

Koronavirus on vaikuttanut monella tavalla myös tekniikka-alalla, sillä esimerkiksi alkuvuoden odotetut mobiilialan Mobile World Congress -messut peruttiin Barcelonassa vain paria viikkoa ennen tapahtumaa. Nyt myös syyskuussa odotettu Berliinissä järjestettävät IFA 2020 -messut on päätetty peruuttaa. IFA-tapahtuma on maailman merkittävän kulutuselektroniikan ja kodinkoneiden näyttely, jossa on viime vuosina esitelty myös lukuisia uusia älypuhelimia monien valmistajien toimesta.

Berliinissä kaikki yli 500 hengen tapahtumat on kielletty 24. lokakuuta asti, jonka seurauksena IFA 2020 -messuja ei voida järjestää perinteiseen tyyliin. IFA-messuja suunnitellaan kuitenkin uuteen innovatiiviseen konseptiin, joka sopii uuteen tilanteeseen. Tapahtuman järjestäjätahot ovat suunnitelleet jo useita viikkoja vaihtoehtoisia järjestystapoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi uutta konseptia ei ole paljastettu, mutta sen yksityiskohdat tullaan esittelemään lähitulevaisuudessa. IFA 2020 -messut Berliinissä oli tarkoitus järjestää 4. – 9. syyskuuta välisenä ajankohtana. Viime vuonna IFA-messuilla esiteltiin muun muassa uudet Nokia-älypuhelimet, Huawein Kirin 990 -järjestelmäpiiri sekä Sonyn huippuluokan Xperia 5 -älypuhelin.


Lähde: Twitter (IFA Berlin)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi