ElisaNothingYleinen

Nothing Phone (1) tulee myyntiin Suomessa – Carl Pein uusi yritys ilmoitti yhteistyöstä Elisan ja muiden myyntikumppaneiden kanssa

Ex-OnePlus-perustajan Carl Pein uusi yritys Nothing on ilmoittanut tänään useista avainkumppaneista kesällä julkaistavan Nothing Phone (1) -puhelimen myynnin osalta. Yhtiö on vahvistanut ensimmäiset myyntikumppanit, joiden kautta puhelin tulee saataville. Suomessa puhelinta tullaan myymään myös Elisan valikoimissa.

Nothing on kertonut yhteistyöstä Elisan, O2:n, Telekom Deutschlandin ja Flipkartin kanssa. Kyseiset kumppanit auttavat Nothingin tavoitetta laajentaa ja tuoda Phone (1) myyntiin globaalisti. Nothingin mukaan puhelimen julkaisu on nyt askeleen lähempänä. Aikaisemmin yritys vahvisti puhelimen saavan Android-pohjaisen Nothing OS -käyttöliittymän ja Qualcommin kehittämän Snapdragon -järjestelmäpiirin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen hinnat, saatavuus ja muut tiedot tullaan julkaisemaan vasta myöhemmin kesällä tapahtuvan julkaisun aikaan.

”Aloittaessamme Nothingin, halusimme tuoda takaisin jännityksen, jota kerran tunsimme teknologiateollisuutta kohtaan. Yhdistämällä voimamme johtavien puhelinoperaattoreiden ja jälleenmyyjien kanssa odotamme innolla yhdessä älypuhelinmarkkinoiden ravistelua. Emme malta odottaa, että voimme paljastaa phone (1):n maailmalle myöhemmin tänä kesänä”, sanoi Nothingin toimitusjohtaja ja perustaja Carl Pei.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothingin perustaja Carl Pei.

Suomessa Elisa tulee myymään Nothing Phone (1) -puhelinta yksinoikeudella omassa verkkokaupassaan, mutta myös myymälöissään.

”Odotamme innolla kumppanuutta Nothingin kanssa ja phone (1):n tuomista asiakkaillemme Suomessa. Elisa on Suomen markkinajohtaja telekommunikaatio- ja digitaalipalveluissa ja oli ensimmäinen operaattori, joka toi 5G-verkon ja -palvelut asiakkailleen Suomessa. Nyt meillä on ilo esitellä innovatiivinen ja ennennäkemätön 5G-puhelin suomalaisille kuluttajille”, sanoi Elisan Personal Connectionsin liiketoimintajohtaja Ilkka Pohtola.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing on ilmoittanut lisäksi Briteissä O2:n, Saksassa Telekom Deutschlandin ja Intiassa Flipkartin tuovan pian julkaistavan puhelimen myyntiin ensimmäisenä. Nothing ei ole toistaiseksi vahvistanut puhelimen tarkkoja tietoja tai julkaisupäivää, mutta kesällä pitäisi olla luvassa enemmän tietoja.

Lähde: Nothing sähköpostitiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Elisa