MotorolaYleinen

Motorola Moto E20 -puhelimen kuvat ja tärkeimmät tiedot paljastuivat – myös Moto E30 kehitteillä

Motorola Moto E20

Motorola julkaisee lähes viikoittain uusia älypuhelimia ja nyt on paljastunut uusia kuvia sekä tietoja Moto E20 -puhelimesta, joka on todennäköisesti yhtiön edullisemman hintapisteen laite. Kuvat ja tiedot ovat peräisin luotettavalta vuotajalta Evan Blassilta, joten tietoja voidaan pitää hyvin luotettavana.

Kuvissa Motorola Moto E20 -puhelin on esillä vihertävässä väriversiossa, jonka takaosa on kuvioitu varsin mielenkiintoiseksi. Puhelimen takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kaksoiskamera sekä LED-salamavalo. Takaosassa nähdään myös Motorolan logo ja sormenjälkilukija. Puhelimen etuosassa on pisaramaisella lovella varusteltu näyttö ja oikeassa kyljessä on äänenvoimakkuuspainikkeet, virtapainike sekä nähtävästi erillinen Google Assistant -painike. Puhelimen vuotaneista kuvista saadaan vielä vahvistus myös USB-C-liittimelle ja 3,5 mm kuulokeliittimelle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto E20 -puhelimen koodinimi on ”Aruba” ja laitteen yksi mallikoodeista on XT2155-1. Puhelimessa on kerrottu olevan 6,5 tuuman suuruinen HD+ -tasoinen näyttöpaneeli, 1,6 GHz:n kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri sekä 2 gigatavua RAM-muistia ja 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimessa on lisäksi 13 megapikselin pääkamera, jonka rinnalla on 2 megapikselin toinen kamera. Moto E20 -puhelimen etuosassa kerrotaan olevan 5 megapikselin selfiekamera ja akunkesto on suuren 4000 milliampeeritunnin akun varassa.

Muita tietoja Evan Blass ei ole Motorola Moto E20 -puhelimesta vielä paljastanut, eikä tiedossa ole laitteen varsinaista julkaisupäivää. Blass kertoo Twitterissä Motorolan kehittävän myös uutta Moto E30 -älypuhelinta, jonka koodinimi on ”Cyprus”. Muita tietoja myöskään Moto E30 -puhelimesta ei ole.

Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola