MotorolaYleinen

Motorola Moto G30- ja Moto E7 Power -puhelimien tarkat kuvat ja tiedot paljastuivat

Aikaisemmin vuotokuvissa nähtiin kolmen tulevan Motorolan älypuhelimen kuvat, mutta nyt saksalainen Winfuture.de -sivusto on paljastanut tarkempia tuotekuvia sekä teknisiä tietoja Moto G30- ja Moto E7 Power -älypuhelimista. Motorolan odotetaan julkaisevan puhelimet kevään aikana, mutta tarkkaa aikataulua ei ole vielä tiedossa.

Kuvissa Moto G30 -puhelin esiintyy tummassa väriversiossa ja kuvien perusteella laite on valmistettu muovista. Etuosassa nähdään tasainen näyttöpaneeli, jossa on pisaramainen lovitoteutus. Takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on neljä kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Moto G30:n takaosassa on myös esillä perinteikäs sormenjälkilukija. Laitteen oikeassa kyljessä on myös virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet sekä Google Assistant -painike.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuodettujen tietojen mukaan Moto G30 -puhelimessa olisi 6,5 tuuman IPS LCD -näyttöpaneeli, jonka tarkkuus yltää HD+ -tasolle (1600 x 720). Tehoista pitäisi vastata Snapdragon 662 -järjestelmäpiiri, joten kyseessä on 4G-älypuhelin. Moto G30 tulee saamaan 6 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Mukana on myös tuki microSD-muistikortille. Moto G30 -puhelimen muita ominaisuuksia ovat USB-C-liitin, NFC, Bluetooth 5.0 sekä 5000 milliampeeritunnin akku. Puhelimessa on tuoreeltaan heti Android 11 -käyttöjärjestelmä.

Motorola on laittanut puhelimen takaosaan neljä kameraa. Pääkamerana toimii 64 megapikselin sensori, jonka rinnalla on 8 megapikselin ultralaajakulmakamera, 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Etukameran tarkkuus on kerrottu olevan 8 megapikseliä.

Moto E7 Power on paljon karsitumpi laite, sillä siinä on 6,5 tuuman HD+ -tasoinen näyttöpaneeli (1600 x 720), jonka yläreunassa on etukameraa varten pisaramainen lovi. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio G25 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimessa on tuki myös microSD-muistikortille.

Motorola luottaa puhelimen takaosassa 13 megapikselin pääkameraan ja 2 megapikselin makrokameraan. Etuosassa on 5 megapikselin selfiekamera. Moto E7 Powerin tärkein ominaisuus on kuitenkin 5000 milliampeeritunnin akku. Valitettavasti puhelimessa tullaan näkemään vain Android 10 -käyttöjärjestelmä. Moto E7 Powerin hinnan odotetaan olevan noin 150 euroa.

Lähde: Winfuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola