MotorolaYleinen

Motorola Moto G60S julkaistaan pian – hinta Euroopassa 300-320 euroa

Motorola julkaisi jo huhtikuussa valituilla markkinoilla uuden Moto G60 -älypuhelimen, joka tarjoaa varsin mielenkiintoisia ominaisuuksia hintaluokassaan. Motorola on kuitenkin työstämässä jo jonkin verran päivitettyä seuraajaa puhelimelle. Huhuihin on nyt nostettu Moto G60S, josta on kuultu ensimmäisiä tietoja.

Tuoreen vuodon mukaan Motorola suunnittelee uuden Moto G60S -puhelimen julkaisua lähitulevaisuudessa ja hinta tulee olemaan Euroopassa 300-320 euroa. Hinta on hieman korkeampi kuin Moto G60 -puhelimen, joka viitannee hieman parannettuihin tai päivitettyihin ominaisuuksiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto G60S:n kerrotaan saavan 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelin tarjoaa ainakin 2 gigatavua enemmän RAM-muistia kuin Moto G60 -perusmalli. Vuoto kertoo Motorolan suunnittelevan puhelimen julkaisua ainoastaan yhdessä väriversiossa, joka olisi sininen. Moto G60S:n koodinimi on Lisbon, mutta vallitettavasti mitään muuta puhelimesta ei vielä tiedetä.

Motorolalta on tulossa lähiviikkoina useita mielenkiintoisia uutuuspuhelimia, sillä muun muassa Motorola Edge 20 -malliston julkaisua odotetaan heinäkuun lopulla. Toistaiseksi Motorola ei ole itse kuitenkaan vahvistanut tulevia julkaisuja, joten tiedot kannattaa ottaa pienellä varauksella vastaan.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola