MotorolaYleinen

Motorolalta tulossa jälleen uusi stylus-kynällä varusteltu älypuhelin – koodinimi ”Motorola Geneva”

Tältä näyttää ”Motorola Geneva”.

Motorola on valmistelemassa uutta stylus-kynällä varusteltua älypuhelinta, joka on suunnattu todennäköisesti vain Pohjois-Amerikan markkinoille. Tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut ”Motorola Geneva” -koodinimellä tunnetusta puhelimesta ensimmäisen kuvan sekä teknisiä tietoja.

Motorola Genevan mallikoodiksi tiedetään XT2315, ja sen kerrotaan olevan lopulta osa Motorola Edge -tuotemallistoa. Vuotajan mukaan puhelimesta on olemassa 4G- ja 5G-versiot, mutta julkaisua odotetaan aikaisintaan ensi vuonna.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kyseessä on todennäköisesti Moto G Stylus 5G (2022) -puhelimen seuraaja, joka julkaistiin aikaisemmin tänä vuonna. Evan Blassin mukaan tulevassa puhelimessa olisi 6 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Laitteesta pitäisi olla kaksi väriversiota, jotka ovat musta Black Beauty sekä harmaa Crystal Grey.

Julkaistun kuvan perusteella kyseessä on melko geneerinen laite ainakin muotoilun osalta. Motorola on laittanut takaosaan laatikkomaisen kamera-alueen. jossa on kaksi kameraa sekä LED-salamavalo. Etuosassa nähdään näyttöpaneeli, jonka yläreunassa on etukameraa varten tehty reikä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällä hetkellä Motorola Geneva -puhelimesta ei ole muita tietoja olemassa. Todennäköisesti tiedot tarkentuvat lähempänä mahdollista julkaisua.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola