MotorolaYleinen

Motorolalta tulossa Moto G72 -puhelin – tekniset tiedot paljastavat erikoisen puutteen

Motorola Moto G62 5G

Motorola on valmistelemassa uuden Moto G72 -puhelimen julkaisua, jos on uskomista tuoreimpia raportteja. Vuodon mukaan kyseessä olisi erityisesti Intian markkinoille suunnattu puhelin, mutta tietojen perusteella Motorola on karsinut puhelimesta yhden yllättävän tekniikan, vaikka malliston muista puhelimista se löytyy.

Moto G72 on hyväksytty useiden sertifiointitahojen toimesta, joissa puhelimen mallikoodi on XT2255. Pricebaba.com on paljastanut nyt puhelimen tarkat tekniset tiedot ja kyseessä on koodinimellä ”Victoria22” tunnettu puhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimeen on tietojen mukaan tulossa MediaTekin kehittämä Helio G37 -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa ainoastaan 4G-yhteydet. Motorola on siirtynyt Moto G -mallistossa pääosin 5G-tekniikoihin, sillä mallistosta löytyy 5G-yhteydet tarjoavat Moto G52 ja Moto G62. On kuitenkin mahdollista, että Moto G72 -puhelimesta julkaistaan 4G- ja 5G-versiot.

Moto G72 tulee vuodon mukaan saamaan 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia. Akku tulee olemaan 5000 milliampeeritunnin kokoinen ja sitä ladataan 33 watin teholla. Vuoto ei kuitenkaan paljasta puhelimen näytöstä toistaiseksi yhtään mitään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita odotetaan takaosaan kolmea kappaletta, jotka olisivat 48 megapikseliä, 8 megapikseliä sekä 2 megapikseliä. Etuosassa odotetaan olevan 16 megapikselin tasoinen selfiekamera. Muista teknisistä ominaisuuksista ei ole vielä varmuutta, mutta ennen julkaisua kuultaneen enemmän yksityiskohtia.

Moto G72 -puhelimen julkaisua odotetaan ainakin Intian markkinoilla syyskuussa tai lokakuussa. Toistaiseksi ei ole tietoa hinnasta. Motorola esittelee 8. syyskuuta uudet Edge 30 -sarjan huippupuhelimet globaalisti.

Lähde: Pricebaba.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola