SonyYleinen

Sony järjestää julkaisutilaisuuden 1. syyskuuta – odotuksissa ainakin uusi Sony Xperia 5 IV -puhelin

Kuva: Sonyn YouTube-kanavalta.

Japanilainen Sony järjestää 1. syyskuuta julkaisutilaisuuden. Asia käy ilmi Sonyn YouTubeen ladatusta lyhyestä videosta, jonka yhteydessä kerrotaan, että Sony on julkaisemassa uuden Xperia-tuotteen.

Tekstin alapuolella on päivämääränä 1. syyskuuta kello 16 Japanin aikaan, eli kello 10 Suomen aikaan. Ilmoituksen yhteydessä näkyvällä videolla artisti Cat Burns kertoo, että hänen tuleva musiikkivideonsa on kuvattu uudella Xperia-puhelimella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Odotuksissa on, että tapahtumassa julkaistaisiin uusi Sony Xperia 5 IV -puhelin, joka nähtiin pari päivää sitten vuodossa FCC-tietokannan kautta. Tietokannasta selvisi näytön korkeus, joka on 153.5 millimetriä tarkoittaen, että Xperia 5 IV on edeltäjäänsä pienempi tarjoten noin 6.04 tuuman näytön, kun Xperia 5 III -puhelimen näytön koko on 6.2 tuuman kokoinen. Puhelimen mitat ovat 155.74 x 67.1 millimetriä. Puhelimen paksuutta ei sertifioinnista selviä.

Sertifioinnista käy myös ilmi, että puhelimessa on 3.5 millimetrin kuulokeliitin ja langaton lataus. Xperia 5 IV saanee sisäänsä Qualcommin Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirin. Yhteyksien osalta puhelimesta löytynee 5G- ja Wi-Fi 6 -yhteydet.

Lähde: Sonyn YouTube -kanava

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony