MotorolaYleinen

Motorolalta tulossa pian uusi Moto G30 -älypuhelin

Motorolalta on huhuttu uusia Capri-koodinimellä tunnettuja älypuhelimia, ja nyt ainakin toisen laitteen virallisesta nimestä on saatu uutta tietoa. Capri Plus -koodiniminen puhelin, eli XT2129-mallikoodilla myös tunnettu laite on paljastunut Thaimaan NBTC-sertifiointitietokannasta, joka paljastaa puhelimen nimen olevan Moto G30.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sertifiointitiedot eivät paljasta mitään muuta puhelimesta, mutta kyseessä on todennäköisesti seuraaja viime vuonna julkaistulle Moto G9 -puhelimelle. Jo aikaisempien huhujen perusteella puhelimeen on lupa odottaa Android 11 -käyttöjärjestelmää, Snapdragon 662 -järjestelmäpiiriä sekä 4 gigatavua RAM-muistia.

Moto G30 tulee huhujen mukaan saamaan myös HD+ -tasoisen näyttöpaneelin, jossa on 90 hertsin virkistystaajuus. Puhelimessa on huhuttu myös olevan 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa, 64 megapikselin pääkamera, 13 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera.

Toistaiseksi ei ole mitään tietoa, milloin Motorola tulisi mahdollisesti nyt paljastuneen Moto G30 -älypuhelimen julkaisemaan.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Taas yks Motorolan turhake.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola