MotorolaYleinen

Motorolan Razr 50 Ultran tekniset tiedot paljastuivat – Saamassa yllättävän kameran

Motorola tulee lähiaikoina esittelemään uuden sukupolven taittuvanäyttöisiä puhelimia. Toistaiseksi puhelimesta on nähty live-kuvavuoto sekä hintavuotoja mutta teknisistä tiedoista on tiedetty hyvin vähän. 

Nyt puhelimesta on ensi kertaa vuodettu väitetysti teknisiä tietoja. Tiedot puhelimesta on vuotanut Smartpix-niminen sivusto. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sivuston mukaan puhelin olisi varustettu taittuvalla 6,9-tuumaisella pOLED-näytöllä, jonka resoluutioksi kerrotaan 2640 x 1080 pikseliä. Näyttö olisi siis edeltäjänsä kanssa identtisen kokoinen. Myös kansinäytön koko pysynee 3,6-tuumassa.  

Puhelin olisi varustettu Qualcommin uusimmalla Snapdragon 8s Gen 3 -järjestelmäpiirillä. Järjestelmäpiirin kaverina puhelimesta löytyisi jo aiemmin vuotaneet 12 gigatavua RAM-muistia ja 128/256 gigatavua tallennustilaa. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelin saisi aiempaa suuremman akun. Akun kooksi ilmoitetaan 4000 milliampeerituntia, kun viime vuonna esitellyssä Motorola Razr 40 Ultrassa on 3800 milliampeeritunnin akku. Lataustehoa ei mainita, mutta se voisi olla edeltäjän tavoin 30 wattia. Mukana olisi myös 5 watin langaton lataus. 

Takakameroita löytyisi kaksi. Puhelimen pääkameran kerrotaan päivittyvän 50 megapikselin tarkkuuteen nykyisisestä 12 megapikselin tarkkuudesta. Toisena kamerana olisi ultralaajakuvakameran sijaan telekamera, joka kykenisi kaksikertaiseen optiseen zoomiin. Etukameran tarkkuus olisi edellisen tavoin 32 megapikseliä. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muiden ominaisuuksien joukosta puhelimesta löytyisi eSIM-tuki, IPX8-luokitus, sormenjälkilukija sekä Android 14 -käyttöjärjestelmä. Puhelin saisi kolme väriä, jotka ovat sininen (Midnight Blue), vihreä (Spring Green) ja punainen (Hot Pink). Virallisesta julkaisuaikataulusta ei toistaiseksi ole tietoa. 

Lähde: Smartpix 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola