HuaweiYleinen

Huawei vahvisti: Uusi Huawei Watch GT 3 Pro -älykello esitellään 28. huhtikuuta

Huawei Watch GT 3 Pro

Huawei on vahvistanut julkaisevansa kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden Huawei Watch GT 3 Pro -älykellon jo myöhemmin tällä viikolla. Aikaisemmin Huawei vahvisti esittelevänsä taittuvanäyttöisen Mate Xs 2 -puhelimen 28. huhtikuuta, mutta samalla nähdään myös mielenkiintoinen uusi älykello.

Tulevasta Huawei Watch GT 3 Prosta on nähty jo aikaisemmin kuvavuotoja, mutta nyt Huawei on vahvistanut kellon olevan tulossa. Kyseessä on paranneltu versio jo viime vuonna julkaisuista Huawei Watch GT 3 -sarjan kelloista. Todennäköisesti myös Watch GT 3 Prosta on tulossa muutamia erilaisia versioita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kellosta on nyt vahvistettu muutama avainominaisuus. Huawei Watch GT 3 Pro tukee vapaata sukellusta, sillä kellon vedenkestävyyttä on parannettu entisestään. Kellossa on IP68-luokituksen mukainen pölyn- ja vedenkestävyys ja samalla kellossa on 5ATM-luokituksen mukainen vedenkestävyys. Huawein mukaan kello on läpäissyt 200 paineistetun sukellustason testiä ja se täyttää sukellusvarusteiden suunnittelustandardin EN13319-luokituksen.

Aikaisemmissa vuotokuvissa Huawei Watch GT 3 Pro on ollut esillä tyylikkäässä klassisessa versiossa. Kuvien perusteella Huawei luottaa aikaisempaa laadukkaampiin ja näyttävämpiin valmistusmateriaaleihin, mutta yleinen olemus on pitkälti kuin muissakin yhtiön kelloissa. Vuotokuvissa nähdään erityisesti naisille suunnattu version, mutta sen ohella Huawei Watch GT 3 Prosta kerrotaan olevan tulossa myös titaaniseoksesta valmistettu versio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kellon toiminnallisuuksiin on kerrottu tulevan joitakin muutoksia verrattuna Watch GT 3 -perusversioon, mutta tietoja niistä ei vielä ole. Kelloon on odotettavissa kahden viikon akunkesto sekä HarmonyOS-käyttöjärjestelmä.

Kiinassa julkaisu tapahtuu siis jo 28. huhtikuuta, eli parin päivän päästä. Globaalisti Huawei Watch GT 3 Pro saatetaan nähdä 18. toukokuuta, sillä Huawei pitää silloin Italiassa oman tilaisuutensa eurooppalaiselle yleisölle.

Lähde: Weibo (Huawei, kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei