NothingYleinen

Näin paljon Nothing Phone (1) maksaa Suomessa – tulossa myös Verkkokauppa.comin valikoimiin tänään

Nothing Phone (1)

Nothing Phone (1) julkaistaan myöhemmin tänään, mutta jo nyt Verkkokauppa.com on ilmoittanut laitteen olevan tulossa yhtiön valikoimiin. Aikaisemmin Nothing on vahvistanut tuovansa puhelimen Suomessa myyntiin verkko-operaattori Elisan kautta.

Verkkokauppa.com on vahvistanut tuovansa puhelimen ennakkomyyntiin heti julkaisutilaisuuden jälkeen kello 19 alkaen. Samalla on vahvistettu puhelimesta olevan tulossa viisi erillistä versiota, joiden lähtöhinnat ovat 499 euroa. Kyseessä on Verkkokauppa.comin mukaan 8 + 128 gigatavun muistiversio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Yhdistämällä voimamme johtavien operaattoreiden ja jälleenmyyjien kanssa, odotamme innolla älypuhelinmarkkinoiden ravistelua yhdessä. Emme malta odottaa, että voimme paljastaa Nothing phone (1):n maailmalle tänään”, kommentoi Nothingin perustaja ja toimitusjohtaja Carl Pei.

”Nothingin phone (1) on erittäin tervetullut uusi ja raikas tuulahdus Android-puhelinten hieman monotoniseenkin joukkoon. Puhelin erottuu edukseen poikkeuksellisella designillaan, sillä sen läpinäkyvä takakuori kiinnittää huomiota ja luo puhelimelle futuristisen ilmeen. Takakuoreen upotetut LED-valonauhat mahdollistavat uniikin tavan kiinnittää käyttäjän huomio erinäisistä notifikaatioista ja tulevista puheluista”, kertoo Verkkokokauppa.comin tuotepäällikkö Juha Orava.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hiljattain Nothing vahvisti puhelimessa olevan 50 megapikselin tasoinen kaksoiskamera, jonka lisäksi laitteesta on vahvistettu myös paljon muita yksityiskohtia. Nothing on myös aikaisemmin virallisesti vahvistanut uutuuspuhelimen saavan keskihintaisiin puhelimiin suunnitellun järjestelmäpiirin. Kyseessä on huhuissakin mainittu Qualcommin kehittämä Snapdragon 778G+. Järjestelmäpiirissä on kahdeksan ydintä, Snapdragon X53 -5G-modeemi sekä Adreno 642L -grafiikkaprosessori.

Järjestelmäpiiriin on kerrottu tehdyn muutoksia vain Nothing Phone (1) -puhelinta varten. Mukana on muun muassa tuki langalliselle lataukselle sekä langattomalle lataukselle, jotka ovat Nothingin mukaan yleisesti vain Qualcommin lippulaivapiireissä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing on vahvistanut puhelimen saavan 120 hertsin näyttöpaneelin, kierrätetystä alumiinista valmistetun rungon sekä Glyph-käyttöliittymän takaosaansa. Puhelimessa on yli 900 lediä, jotka toimivat tarvittaessa ilmoitusvaloina ja tuovat puhelimeen hieman jotain uutta. Nothing Phone (1) on saamassa myös kaksi väriversiota, jotka ovat valkoinen sekä musta. Tarkemmin puhelimeen voi tutustua aikaisemmista artikkeleistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Verkkokauppa.comin sähköpostitiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing