HonorYleinen

Näin paljon pian julkaistava Honor Magic5 Lite 5G maksaa Euroopassa – tuotekuvat ja tiedot vuotivat

Honor Magic5 Lite 5G

Honor on julkistamassa uuden keksihintaluokan Magic5 -sarjan älypuhelimen hyvin pian, mutta mitään merkittäviä yllätyksiä siltä ei kannata odottaa. Winfuture.de-sivusto on saanut käsiinsä puhelimen tuotekuvat ja tiedot, jotka vahvistavat kyseessä olevan täysin sama laite kuin Honor X9a 5G.

Honor Magic5 Lite 5G tullaan julkistamaan valituilla Euroopan markkinoilla lähiaikoina, mutta tarkkaa tietoa vielä sen osalta ei ole. Vuodon mukaan puhelin tulee Euroopassa myyntiin 389,90 euron suositushinnalla 6 + 128 gigatavun muistilla. Magic5 Lite 5G -puhelinta voidaan odottaa myös Suomessa myyntiin keväällä, sillä viime vuonna nähtiin myös Magic4 Lite 5G myynnissä Suomessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällainen on Honor Magic5 Lite 5G

Muotoilullisesti Honor Magic5 Lite 5G on mielenkiintoinen puhelin. Honor on panostanut ohueen ja kevyeen muotoiluun, sillä puhelin on 7,9 millimetriä paksu ja painoa sillä on 175 grammaa. Puhelimen takaosassa on kamera-alue, joka on melko suuri ympyrä. Magic5 Lite 5G on valmistettu pääosin muovista ja se nähdään vuotakuvissa kahdessa värissä, jotka ovat musta ja vihreä.

Puhelimeen on saatu kaareva OLED-näyttöpaneeli, joka ei ole kovinkaan yleinen tässä hintapisteessä. Näyttö on kooltaan 6,67 tuumaa ja siinä on Full HD+ -tarkkuus, joka tarkoittaa 2400 x 1080 pikseliä. Näytössä on myös 20:9-kuvasuhde sekä tuki 10-bittisille väreille. Kirkkaus yltää korkeintaan 800 nitiin ja tuettuna on myös 1920 Hz:n PWM-himmennystekniikka.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 695 -järjestelmäpiiri, joka perustuu 6 nanometrin valmistusprosessiin. RAM-muistia on 6 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on 128 gigatavua. Muistikorttipaikkaa ei puhelimeen ole saatu.

Magic5 Liten takaosan suuresta kamera-alueesta löytyy kolme kamerasensoria. Tärkeimpänä on 64 megapikselin tasoinen pääkamera, jossa on f/1.8-aukolla varusteltu linssi. Toinen kamera on 5 megapikselin ultralaajakulmakamera, joka toimii myös syvyysterävyyden tallentamiseen. Kolmas kameroista on 2 megapikselin makrokamera. Etuosassa on 16 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akku on kooltaan 5100 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata jopa 40 watin tehoisella pikalatauksella. Honor Magic5 Lite 5G tarjoaa myös näytönalaisen sormenjälkilukijan, joka on pystytty toteuttamaan OLED-näytön ansiosta. Käyttöjärjestelmänä on Android 12, jonka päällä hyrrää Honorin oma Magic UI 6.1 -käyttöliittymä.

Lähde: Winfuture.de (saksaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor