AndroidHMDNokiaYleinen

Nokia 3.1 Plus julkaistaan todennäköisesti huomenna Intiassa

Nokia 3.1 Plussan tekniset tiedot ja kuva.

HMD Global järjestää huomenna 11. lokakuuta Intiassa julkaisutilaisuuden, jossa tullaan näkemään uusi älypuhelin. Viime viikolla Euroopassa esiteltiin Nokia 7.1 -älypuhelin ja tämän viikon julkaisun pääteemana on odotettu olevan Nokia 7.1 Plus. Viimeisimpien vuotojen perusteella Nokia 7.1 Plussaa ei tulla julkaisemaan huomenna, vaan kyseessä on Nokia 3.1 Plus -puhelin.

Uusin vuotokuva paljastaa Nokia 3.1 Plussan myyntipakkauksen takaosan, jossa on nähtävissä kuva puhelimesta sekä joitakin teknisiä tietoja. Pakkauksen mukaan puhelimessa olisi 6 tuuman HD+ -tasoinen kosketusnäyttö, jossa on 18:9-kuvasuhde. Takakameran odotetaan koostuvan 13 ja 5 megapikselin sensoreista ja etukameran kerrotaan olevan 8 megapikseliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvasta käy ilmi puhelimen olevan myös Android One -ohjelmaan kuuluva sekä näin se tarjoaa tuoreimmat Android-päivitykset nopealla aikataululla. Nokia 3.1 Plussassa on nähtävästi myös sormenjälkilukija ja kahdeksanytiminen MediaTekin järjestelmäpiiri. Akun kooksi on myös ilmoitettu 3500 milliampeerituntia.

Huhujen mukaan Nokia 3.1 Plus tulisi maksamaan Intiassa alle 10 000 rupiaa, eli alle 125 euroa. Puhelimen julkaisun odotetaan siis tapahtuvan huomenna Intiassa. Lisäksi HMD Globalilta saatetaan nähdä uusia peruspuhelimia lähiaikoina.

Lähde: Smartprix.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android