AndroidHMDNokiaYleinen

Nokia X7 paljastui Geekbenchin tietokannasta – vahvistus Snapdragon 710 -järjestelmäpiirille

Ensi viikolla HMD Global tulee julkaisemaan uuden Nokia X7 -älypuhelimen Kiinassa. Puhelin on paljastunut jo aikaisemmin Kiinan televiranomaisen Tenaan tietokannasta, mutta tällöin ei kuitenkaan paljastunut puhelimen käyttämä järjestelmäpiiri. Nyt Nokia X7 on paljastunut Geekbench-suorituskykytestin tietokannasta.

Tietokannan mukaan puhelimessa on huhuissakin pyörinyt Qualcommin Snapdragon 710 -järjestelmäpiiri sekä ainakin 6 gigatavua RAM-muistia. Geekbenchistä on paljastunut myös laitteen hyödyntävän Android 8.1 Oreo -käyttöjärjestelmää, eikä Googlen tuoreinta Android 9.0 Pietä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jo Tenaan paljastamien tietojen perusteella Nokia X7 -puhelimeen on lupa odottaa suurta 6,18 tuuman näyttöä, jonka tarkkuus on 2246 x 1080 pikseliä. RAM-muistia on kerrottu olevan 4 tai 6 gigatavua mallista riippuen, kun taasen tallennustilaa on tarjolla 64 tai 128 gigatavua. Akun kooksi Tenaa ilmoittaa 3400 milliampeerituntia.

Kameroissa HMD Global tulee luottamaan kaksoiskameraan, jossa on optinen kuvanvakain sekä tekoälyyn pohjautuvia ominaisuuksia. Takana pitäisi olla 12 + 13 megapikselin sensoreista koostuva kamera, kun taasen edessä 20 megapikselin selfie-kamera. Tenaan mukaan tulevan puhelimen mitat ovat 154,8 x 75,76 x 7,97 millimetriä ja painoa 185 grammaa. Värivaihtoehtoja pitäisi tulla tarjolle perinteiset hopea ja sininen, joiden lisäksi myös punainen versio on odotettavissa.

Nokia X7 tullaan julkaisemaan Kiinassa 16. lokakuuta. Huomenna HMD Globalin uskotaan esittelevän Intiassa Nokia 3.1 Plus -älypuhelimen.

Lähde: Geekbench.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android