HMDNokiaYleinen

Nokia 5.4 -puhelimen uusi väriversio nyt saatavilla laajasti myös Suomessa

HMD Global julkaisi kesäkuussa globaalisti uuden Sand-väriversion Nokia 5.4 -älypuhelimesta, mutta nyt se on tullut laajemminkin saataville Suomessa. Aluksi väriversio oli tarjolla Nokia.com-verkkokaupan kautta. Nyt uusi väriversio on saatavilla laajasti suomalaisten jälleenmyyjien valikoimista.

Aikaisemmin Nokia 5.4 on ollut saatavilla vain kahdessa väriversiossa, jotka ovat sininen ja violetti. Nyt uusi Sand-versio (hiekka) eroaa ainoastaan värinsä osalta, kun muuten puhelin on identtinen. Puhelimessa on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustila, ja hintaa on 199 euroa. Monet operaattorit ja jälleenmyyjät ilmoittavat Sand-väriversiota löytyvän jo nyt varastosta. Kaikki Nokia 5.4 -puhelinta tarjoavat jälleenmyyjät löytyvät kootusti Hintaseuranta.fi-palvelusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuodenvaihteessa esitelty Nokia 5.4 ei ole teknisesti mitenkään yllättävä, sillä siinä on 6,39 tuuman HD+ -näyttöpaneeli, Snapdragon 662 -järjestelmäpiiri sekä 48 megapikselin neloiskamera. Puhelimessa on lisäksi Android 10 -käyttöjärjestelmä ja 4000 milliampeeritunnin akku. Uusi Sand-väriversio ei eroa millään tavalla jo markkinoilla olevista väriversioista, joten tekniikka on täysin identtinen. SuomiMobiilissa Nokia 5.4 on testattu jo aikaisemmin, ja kattavan arvostelun siitä voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD