HMDNokiaYleinen

Nokia 7.2 jälleen uusissa vuotokuvissa – Vahvistus lovinäytölle ja pyöreälle kolmoiskameralle

Aikaisemmin tällä viikolla ZEISS:n viestintäpäällikkö julkaisi Twitterissä kuvan vielä julkaisemattoman Nokia 7.2 -puhelimen takaosasta, joka paljasti muun muassa laitteen pyöreän kamera-alueen sekä sormenjälkilukijan. Tänään nettiin on vuotanut jälleen uusia kuvia väitetystä Nokia 7.2 -puhelimesta.

Uusissa vuotokuvissa puhelin on esillä sinisessä väriversiossa sekä kuvat paljastavat laitteen etu- ja takaosasta katsottuna. Takaosassa Nokia 7.2 -puhelimessa on selvästi muusta rungosta ulkoneva kameraosa sekä perinteinen sormenjälkilukija. Kameroita on kolme, joista yksi on todennäköisesti 48 megapikseliä. Takaosassa on myös Nokia-logo. Puhelimen takaosan lasipinta näyttää olevan varsin suora, joten HMD Global ei ole puhelimeen tehnyt suuria pyöristyksiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Etuosasta katsottuna Nokia 7.2 -puhelimessa näyttää olevan pisaramainen loviratkaisu sekä Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmä oletuksena. Laitteen oikeassa kyljessä on virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet ja vasemmassa kyljessä on Google Assistant -painike.

Kuvissa oleva puhelin vaikuttaa samalta kuin heinäkuussa vuotanut Nokia Daredevil -koodinimeä kantava laite. Huhujen mukaan puhelimessa on Qualcomm Snapdragon 660 -järjestelmäpiiri, 48 megapikselin pääkamera sekä 3500 milliampeeritunnin akku. Laitteen näytön tarkkuus on 2340 x 1080 pikseliä, joka tarkoittaa Full HD+ -tasoista näyttöä. Puhelimeen on lupa odottaa myös USB-C-tyypin latausliitintä ja pisaramaista lovinäyttöä. Nokia 7.2 -puhelimen tiedetään olevan ulkoisesti identtinen Nokia 6.2 -mallin kanssa.

HMD Global tulee pitämään 5. syyskuuta 2019 lehdistötilaisuuden IFA 2019 -messuilla Berliinissä, jossa uusia puhelimia tullaan esittelemään maailmanlaajuisesti.

Lähde: Techmesto.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD