HMDNokiaYleinen

Nokia-puhelinpomolta yllättävä kommentti huhutusta Nokia 9.3 PureView -huippupuhelimesta

Nokia 9 PureView

Vaikka uutta HMD Globalin Nokia-merkkistä huippuälypuhelinta saadaan todennäköisesti odottaa vuoden viimeiselle neljännekselle asti, niin huhuja siitä on silti jo hieman liikkeellä. Kerroimme aikaisemmin huhuista, joiden mukaan Nokia 9.3 PureView -puhelimessa olisi 120 hertsin näyttöpaneeli ja mahdollisesti jopa 108 megapikselin pääkamera.

Lisää kierroksia huhuihin on laittanut nyt myöskin HMD Globalin tuotteista vastaava johtaja Juho Sarvikas, joka on yllättäen kommentoinut Twitterissä huhuja tulevasta huippupuhelimesta. Nokia-tiedoistaan tunnettu Twitter-tili Nokia anew kertoi tuoreessa twiitissaan, että HMD Global päättää parasta aikaa tulevan puhelimen väriversioita. Twiitissa mainitaan Juho Sarvikkaan haluavan käyttää puhelimessa mustaa ja sinisestä väriä, kun taasen kehittäjien kerrotaan haluavan käyttää vihreää ja valkoista väriä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Kyseisiin twiittiin Sarvikas on vastannut, ettei ole tietoinen Nokia anewin väitteestä, mutta samalla hän on myös vihjannut mahdollisesti puhelimen väriversioista. Juho Sarvikkaan mukaan hän itse tykkää Polar Night -väristä tai jostain uudesta ja rohkeasta, kuten kevyemmästä kuparista. Polar Night -värillä Sarvikas viittaa hiljattain julkaistun Nokia 8.3 5G -laitteen ainoaan väriversioon, joka on tummansininen ja saanut inspiraationsa revontulista.

Tulevassa Nokia 9.3 PureView -puhelimessa saatetaan nähdä siis Polor Night -väriversio sekä jokin rohkeampi variantti. Sarvikkaan twiitti voidaan ottaa selvänä vihjauksena tulevasta puhelimesta, sillä yleensä HMD Globalin kaltaisella yrityksellä ei ole ollut tapana kommentoida millään tavalla huhuja.

Lähde: Twitter (Juho Sarvikas)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Vihdoin NOKIA 8 SIROCCO sai Android 10 päivityksen. Eipä siinä mennyt kauaa. Vaikka ostohetkellä Nokia 8 SIROCCO on ollut tällä hetkellä kallein Nokia puhelin. Ihmettelen vain päivitys hitautta. Nokia 7 plus sai jo päivityksen aikoja sitten. Vaikka tulivat samoihin aikoihin myyntiin.

  2. Näinpä. Mutta niinhän koko malli on ollut hankala Nokialle. Omassa Sirocossa näytön lasi rikki eikä kukaan suostu korjaamaan eikä osia löydy.

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD