AndroidHMD globalNokiaWindows 10

Nokia: Snapdragon 835 -puhelin tulossa ja Windows-laitteita voi tulla myöhemmin

Nokian ja HMD Globalin yhteisellä videopalvelu Bilibili-tilillä on vastattu kuluttajien kysymyksiin, joista paljastuu myös mielenkiintoisia tietoja tulevista Nokia-laitteista. Koska kyseessä on Nokian virallinen tili, niin kyseessä ei tällä kertaa ole huhu.

Nokia 6

Nokia on vastannut yhteen kommenttiin, jossa kuluttaja haluaa Snapdragon 835 -järjestelmäpiirillä toimivan lippulaivapuhelimen. Nokia antaa vastaukseksi, että Snapdragon 835 on vasta julkaistu ja pyytää samalla antamaan aikaa kyseisellä järjestelmäpiirillä toimivan laitteen julkaisuun. Nokia ei kuitenkaan suoraan sano, että Snapdragon 835 -puhelin olisi tulossa, mutta vihjaa kuitenkin sellaisen olevan mahdollinen tulevaisuudessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vastauksena toiseen kysymykseen Nokia pyytää käyttäjiä seuraamaan tiliä, tuleviin Windows-laitteisiin kohdistuvien uutisten varalta. Nokian kommentti Windows-laitteista on mielenkiintoinen, sillä HMD Global on vahvistanut, että vuonna 2017 markkinoille on tulossa Android-käyttöjärjestelmään perustuvia puhelimia ja tabletteja, jotka hyödyntävät Nokian tavaramerkkiä. Nokian Windows-laitteita kohtaan ei kuitenkaan kannata vielä innostua, sillä kyseessä saattaa myös olla virheellinen tieto, eikä Nokian odoteta enää palaavan valmistamaan Microsoftin alustalle perustuvia laitteita.

Voi kuitenkin olla mahdollista, että suunnitteilla on tuoda jossain välissä saataville myös Windows-tabletteja, mutta tämä tuskin tulee tapahtumaan vuoden 2017 aikana. HMD Global tulee esittelemään MWC -messujen alla 26. helmikuuta uudet Nokia-puhelimet maailmanlaajuisille markkinoille.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Pliis, ei Windows-laitteita! Toivottavasti kyseessä on vain ilkeä huhu. Nokiankin luulisi jo oppineen, että Windows myy huonosti.

    1. Samaa laitetta voisi hyvin myydä Androidilla ja Windowsilla kuten kiinalaisvalmistajat tekevät. Ostajalle jää sitten päätös kumman haluaa, Windows kuitenkin yrityspuolella menestynyt edes jotenkin.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android