HMDNokiaYleinen

Nokia T20 -tabletille julkaistiin virallinen Bluetooth-näppäimistökuori – hinta alle 70 euroa

Enterprise Bluetooth Keyboard Cover KW-100

Nokia T20 -tabletti oli suomalaisen HMD Globalin ensimmäinen Android-tabletti, mutta sittemmin markkinoille on tuotu kompaktimpi Nokia T10. Tabletit on suunnattu vahvasti yrityskäyttöön, mutta myös kuluttajille. Olemme jo aikaisemmin kertoneet HMD Globalin suunnitelleen Nokia T20 -tabletille KW-100-mallikoodia kantavaa näppäimistökuorta, joka on tuotu nyt vihdoin myyntiin.

Uuden lisälaitteen lopullinen nimi näyttää olevan ”Enterprise Bluetooth Keyboard Cover KW-100”. Muun muassa Verkkokauppa.com on listannut tuotteen sivuillensa ja ilmoittaa brändiksi Fuj:tech, vaikka suojakuori näyttää olevan ilman mitään brändimerkintöjä. Myyntipakkaus paljastaa kuitenkin valmistajaksi ”HMD Global Oy”, joten kyseessä on todennäköisesti HMD Globalin oma tuote.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Näppäimistösuojakuori on suunniteltu pelkästään Nokia T20 -tabletille, mutta yleiseltä toteutukseltaan kyseessä on varsin geneerinen näppäimistö. Kyseessä on suojakuori, jossa on irrotettava näppäimistö sekä magneettinen jalusta. Itse suojakuori on valmistettu naarmunkestävästä PU-nahasta ja sisäpinta on soft-touch-materiaalia.

”Näppäimistökotelo antaa suojaa tabletille ja näppäimistö magneettisella kiinnityksellä helpottaa työskentelyä ja parantaa tuottavuutta. Voit myös irrottaa näppäimistön kun et tarvitse sitä. Jalusta nostaa T20-tabletin optimaaliseen katselukulmaan ja voit käyttää tablettiasi missä vain ollessasi liikkeellä”, kerrotaan tuotekuvauksessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Enterprise Bluetooth Keyboard Cover KW-100 tarjoaa pelkästään US-näppäimistöasettelun, joten siinä ei ole Nordic-asettelua. Painoa näppäimistöllä ja suojakuorella on yhteensä 515 grammaa. Akku on näppäimistössä 180 milliampeerituntia ja sen lataus tapahtuu USB-C-liittimen kautta ja lataus kestää noin 2-3 tuntia. Käyttöaika näppäimistöllä luvataan olevan noin 80 tuntia.

Hintaa näppäimistökuorella on Suomessa 69,99 euroa, joten kyseessä ei ole mikään liian kallis lisävaruste.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia T20 -tabletin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat 10,36 tuuman kokoinen 2K-näyttöpaneeli, stereokaiuttimet, 8200 milliampeeritunnin kokoinen akku sekä Unisocin kehittämä Tiger T610 -järjestelmäpiiri. Tabletti tukee siis mobiiliverkkoja, mutta samalla tarjoaa hintaluokassaan kohtalaista suorituskykyä. Vaikka kyseessä on tabletti, niin HMD Global antaa sille puhelimiensa tapaisesti hyvän päivityslupauksen. Tabletille on luvattu 2 vuotta Android-versiopäivityksiä ja 3 vuotta tietoturvapäivityksiä.

Suomessa Nokia T20 on ollut myynnissä kahdessa versiossa. Wi-Fi-versio tarjoaa 3 + 32 gigatavun muistin ja se maksaa 229 euroa. LTE-versiossa on suurempi 4 + 64 gigatavun muisti ja se maksaa 269 euroa. SuomiMobiilin kattavan arvostelun tabletista voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Lähde: Verkkokauppa.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD