AndroidHMDNokiaYleinen

Nokia X5 -puhelimen viralliset tuotekuvat paljastuivat vain kaksi päivää ennen julkaisua

HMD Global julkaisee keskiviikkona Kiinassa uuden Nokia X5 -puhelimen, jonka odotetaan tulevan myyntiin maailmanlaajuisesti Nokia 5.1 Plus -nimellä. Vaikka Nokia X5 -puhelinta ei ole  vielä virallisesti julkaistu, niin siitä tiedetään silti lähes kaikki jo nyt. Tänään nettiin on vuotanut muutama uusi virallinen tuotekuva, joissa puhelin esittäytyy sinisenä.

Kuva eivät enää pääse paljastamaan mitään uutta Nokia X5 on nähty myös laajemmissa vuodoissa aikaisemmin. Kiinassa Nokia X5 tulee todennäköisesti saataville kahdessa muistiversiossa ja 32 gigatavun version odotetaan maksavan 799 juania, eli 100 euroa. 64 gigatavun versio on taasen hieman kalliimpi ja hinnaksi odotetaan 999 juania, eli noin 130 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen mukaan tulevassa Nokia X5 -puhelimessa on 5,86 tuuman kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 720 x 1520 pikseliä. Vuotokuvien perusteella Nokia X5 tulee samaan myös suuremman näyttöloven kuin aikaisemmin julkaistu Nokia X6 -puhelin. RAM-muistia puhelimessa on korkeintaan 6 gigatavua, jonka lisäksi tallennustilaa on 32 tai 64 gigatavua. Akun kooksi Tenaan sivuilla ilmoitetaan 3000 milliampeerituntia. Käyttöjärjestelmänä on heti julkaisun yhteydessä Android 8.1 Oreo. Kameroita puhelimeen on lupa odottaa kolme. Pääkamera on 13 megapikseliä, jonka kaverina on todennäköisesti 5 megapikselin sensori. Etukameran koko on 8 megapikseliä. Tehoista puhelimessa pitäisi huolehtia MediaTekin kehittämä järjestelmäpiiri.

Lähde: Baidu (kiinaksi),

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android