NothingYleinen

Nothing esitteli CMF Watch Pro 2 -älykellon ja CMF Buds Pro 2 -kuulokkeet

Nothing on uuden CMF Phone 1 -puhelimen rinnalla esitellyt uuden älykellon, joka kantaa nimeä CMF Watch Pro 2. Kuulokkeet puolestaan tunnetaan nimellä CMF Buds Pro 2. 

Älykello on varustettu pyöreällä muotoilulla, jonka näyttö on 1,32 tuumainen. Näyttöpaneelissa hyödynnetään AMOLED-teknologiaa, jonka resoluutio on 466 x 466 pikseliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Kellosta kerrotaan löytyvän yli 120 urheilutilaa, joita kello kykenee tallentamaan. Mukana kellossa on lämmittelyharjoituksia ja sydämen sykealueiden tallennus. Harjoitukset voidaan tallentaa Stravaan, Google Health Connectiin tai Apple Healthiin. 

Kellosta löytyy 305 milliampeeritunnin akku, jonka avulla sen luvataan kestävän yhdellä latauksella parhaimmillaan 11 päivää. Raskaalla käytöllä akku kestäisi 9 päivää.  

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muiden ominaisuuksien puolesta kellosta löytyy Bluetooth 5.3 -yhteys, kaiutin, yli 100 muokattavissa olevaa kellotaulua, IP68-luokitus ja GPS. 

Kellolla on hintaa 69 euroa ja se tulee myyntiin 12. heinäkuuta oranssin, sinisen, mustan ja valkoisen väreissä.  

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kellon rinnalla Nothingin nyt esittelemät CMF Buds Pro 2 -kuulokkeet sijoittuvat alempaan hintapisteeseen 59 euron suositushinnallaan. Kuulokkeet on varustettu 11 millimetrin dynaamisella kaiutinelementillä, jonka kaverina on 6 millimetrin planaarinen diskantti. Näiden avulla kuulokkeiden äänen kerrotaan olevan rikas. 

Kuulokkeet on varustettu aktiivisella taustamelunvaimennuksella, joka kykenisi peittämään äänet 50 desibeliin asti. Kuulokkeissa itsessään on 60 milliampeeritunnin akut, kun kotelosta löytyy 460 milliampeeritunnin akku. Näiden varassa akun pitäisi riittää yhteensä 26 tunnin ajaksi, kun taustalemunvaimennus on päällä. 

Muiden ominaisuuksien puolesta kuulokkeissa on Bluetooth 5.3 -yhteys, kosketustoiminnot, kustomoitu taajuuskorjain sekä IP55-luoktius. Äänen puolesta mukana on AAC-, SBC- ja LDAC-koodekit. 

Kuulokkeet tulevat saataville 12. heinäkuuta oranssin, mustan, valkoisen ja sinisen väreissä. 

Lähde: Nothing 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing