OnePlusYleinen

OnePlus kommentoi huoltokumppanin menetystä – Aloittaa pian yhteistyön toisen huoltoliikkeen kanssa Suomessa

OnePlussan logo

Mobiililaitteiden huoltoyritys Mcare hakeutui viime viikolla konkurssiin, ja kyseessä oli tämän vuoden aikana toinen suuri huoltoyhtiö, joka on lopettanut toimintansa. Aikaisemmin tänä vuonna myös Aito Support haettiin konkurssiin.

Mcare on hoitanut pitkään muun muassa OnePlussan valtuutettuja huoltoja. OnePlus sulki jo vuonna 2021 oman palvelukeskuksensa Helsingistä, jonka jälkeen huolloista alkoi vastaamaan Mcare. Nyt OnePlussan huoltojen tilanne on erikoinen, sillä Mcaren toiminnan loppuminen on herättänyt kysymyksiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus on myös vahvistanut, että Mcare lopettaa OnePlussan viralliset huollot konkurssin myötä. OnePlus kuitenkin on aloittamassa yhteistyön toisen merkittävän huoltoliikkeen kanssa Suomessa. Siirtymäajan aikana laitteet lähetään OnePlussan keskushuoltoon, ja huoltoajat saadaan pidettyä nopeana.

”Suomen huoltokentässä on tapahtumassa muutoksia ja Mcare Suomi lopettaa OnePlus huollot. Olemme aloittamassa yhteistyön toisen, suuren huoltoliikkeen kanssa pian Suomessa. Nyt kesän siirtymävaiheen aikana osa huolloista hoidetaan jo heidän kanssansa, mutta osa toimitetaan vielä meidän keskushuoltoomme Puolaan. Huolehdimme siitä, että huoltoajat pysyvät nopeina ja laatu yhtä hyvänä kuten aiemmin. OnePlus-käyttäjät voivat tuttuun tapaan viedä huoltotapauksissa laitteet meidän virallisille jälleenmyyjille, joiden kautta ne toimitetaan huoltoon”, OnePlussalta kommentoidaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sama koskee myös OnePlussan emobrändiä, sillä Mcare hoiti myös Oppon valtuutettua huoltoa.

Aikaisemmin muun muassa huoltoyritys Resete kertoi kasvattavansa vauhdilla huoltokapasiteettiaan kilpailijoiden mennessä konkurssiin.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus