XiaomiYleinen

Julkaisu jo lähellä? Xiaomi 12 Liten unboxing-video vuoti nettiin paljastaen yksityiskohtia odotetusta puhelimesta

Xiaomi 12 Lite uudella unboxing-videolla.

Xiaomilta on huhuttu jo pidemmän aikaa uutta Xiaomi 12 Lite -älypuhelinta, joka olisi uusi keskihintaluokan laite Xiaomi 12– ja Xiaomi 12 Pro -puhelimien rinnalle. Xiaomi ei ole toistaiseksi puhelinta julkaissut, vaikka siitä on huhuttu useita kuukausia. Puhelimesta on nähty aikaisemmin live-vuotokuvia, mutta nyt nettiin on ladattu unboxing-video.

Uusin video paljastaa laitteen myyntipakkauksen olevan tuttua muista sarjan puhelimista. Myyntipakkauksen mukana toimitetaan tuttuun tapaan myös laturi. Sinällään mitään mullistavaa uutta ei video paljasta, mutta vahvistaa aikaisemmin huhuttuja yksityiskohtia. Videon voi katsoa artikkelin alareunasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi 12 Liten on kerrottu olevan kevyt ja ohut, mutta avainominaisuuksia ovat studiotason 108 megapikselin kolmoiskamera, 67 watin tehoinen pikalataus sekä 120 hertsin AMOLED-näyttö. Huhujen mukaan näyttö olisi kooltaan 6,55 tuumaa ja siinä on Full HD+ -tarkkuus.

Xiaomi 12 Lite

Tehoista on vastaamassa huhujen mukaan Qualcommin kehittämä Snapdragon 778G -järjestelmäpiiri ja käyttöjärjestelmänä toimii Android 12, jonka päällä hyrrää MIUI 13 -käyttöliittymä. Valitettavasti toistaiseksi ei ole vuotanut muita täysin tarkkoja tietoja, mutta kyseessä on melko normaali keskihintaluokan älypuhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuodettu unboxing-video saattaa paljastaa, että Xiaomi 12 Liten julkaisu on jo vihdoin lähellä. Puhelinta voitaneen odottaa julkaistavaksi globaalisti lähiviikkojen aikana. Videolla Xiaomi 12 Lite on esillä tyylikkäässä vaaleanpunaisessa värissä, joten puhelimesta on tulossa pirteitä värejä. Aikaisemmissa kuvissa Xiaomi 12 Lite on ollut esillä vain harmaassa värissä.

Lähde: YouTube

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi