NothingYleinen

Qualcomm-pomo paljasti liikaa: Nothing Phone (2) saamassa viime vuodelta tutun huippuluokan Snapdragon-järjestelmäpiirin

Nothing vahvisti Phone (2) -puhelimen saavan Snapdragon 8 -sarjan järjestelmäpiirin.

Mobile World Congress 2023 -messujen aikana Nothing kertoi viime viikolla ensimmäisen yksityiskohdan tulevasta Nothing Phone (2) -puhelimesta. Tuolloin vahvistettiin puhelimen saavan Qualcommin huipputason Snapdragon 8 -sarjan järjestelmäpiirin. Tarkkaa piiriversiota ei vahvistettu, mutta nähtävästi nyt sekin on saanut vahvistuksen.

Qualcommin johtaja Alex Katouzian on julkaissut LinkedIn-profiilissaan postauksen, jossa onnitellaan Nothingia ja Qualcommia yhteistyöstä uutuuspuhelimen kanssa. Postauksessa kuitenkin mainitaan nyt ensimmäisen kerran tarkka järjestelmäpiiri, joka on nähtävästi Snapdragon 8+ Gen 1.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Myöhemmin maininta järjestelmäpiiristä on poistettu postauksesta, mutta silti 91mobiles.com-sivusto ehti ottaa kuvakaappauksen maininnasta. Jos tieto pitää paikkansa, niin Nothing Phone (2) -puhelimessa tullaan käyttämään viime syksynä julkaistu järjestelmäpiiriä, eikä tuoreinta Snapdragon 8 Gen 2 -versiota.

Vanhemman järjestelmäpiirin käyttäminen puhelimessa on varmasti edullisempaa, mutta Snapdragon 8+ Gen 1 tarjoaa silti varmasti loistavan suorituskyvyn. Kyseessä on myös selvä harppaus suorituskyvyssä, kun verrataan viime vuonna julkaistussa Nothing Phone (1) -puhelimessa nähtyyn Snapdragon 778G+ -järjestelmäpiiriin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin Nothing on vahvistanut tulevan puhelimen olevan enemmän premium-tasoinen, joten odotukset ovat asetettu korkeammalle. Todennäköisesti puhelimessa nähdään laadukas rakenne, tuttu Glyph-käyttöliittymä, paremmat kamerat, hiotumpi ohjelmistokokemus sekä paljon muuta. Nothing tulee vahvistamaan todennäköisesti tulevina kuukausina tarkempia tietoja puhelimesta.

Nothing Phone (1) on ollut melko suosittu puhelin ympäri maailmaa, sillä Nothingin mukaan laitetta on myyty yli 650 000 kappaletta.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing