MotorolaYleinen

Vuotaja paljasti Motorola Edge 40 Pron tarkat tuotekuvat – saamassa vedenkestävän rakenteen ja paljon muuta

Motorola Edge 40 Pro / Kuva: Evan Blass

Motorolan on odotettu julkaisevan globaaleille markkinoille alkuvuoden aikana uuden Edge 40 Pro -älypuhelimen, mutta erikoisesti julkaisua ei ole vielä kuulunut. Kyseessä on tiedetty olevan sama puhelin kuin Kiinassa jo viime vuoden lopulla julkaistu Moto X40. Tällä kertaa tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut puhelimet tarkat kuvat Twitter-tilillään.

Vuotokuvat eivät enää tässä vaiheessa paljasta juurikaan mitään uutta, vaan vahvistavat aikaisempia tietoja. Motorola on julkistamassa Edge 40 Pron kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta sekä sininen. Puhelimen takaosassa on kamera-alue, jossa on kolme kameraa sekä LED-salamavalo. Etuosassa on kaartuva näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty reikä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvat vahvistavat Edge 40 Pron olevan valmistetun metallikehyksestä sekä mahdollisesti lasipinnoista. Puhelimen yläreunassa on Dolby Atmos -logo, joka voisi viitata stereokaiuttimiin. Yksi kuvista paljastaa puhelimen vedessä, joka vahvistaa todennäköisesti IP68-luokituksen mukaisen vedenkestävyyden.

Teknisesti Edge 40 Pro tulee olemaan todennäköisesti samanlainen kuin Moto X40, sillä muutoksia ei odoteta. Puhelimessa olisi tietojen mukaan Qualcommin uusin Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri ja 6,7 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli 165 hertsin virkistystaajuudella. Motorola tarjoaa myös 50 megapikselin kolmoiskameran, 60 megapikselin etukameran sekä tuoreimman Android 13 -käyttöjärjestelmän. Lisäksi 4600 milliampeeritunnin akkua ladattaisiin 125 watin tehoisella pikalatauksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Edge 40 Pro / Kuva: Evan Blass

Raportit kertoivat aikaisemmin julkaisun tapahtuvan helmikuun aikana, mutta näin ei kuitenkaan käynyt. Motorola ei ole vielä vahvistanut tarkkaa julkaisuaikaa. Huhujen mukaan hinta olisi Euroopassa 12 + 256 gigatavun versiossa noin 850 euroa.

Puhelimen tarkemmat tiedot löytyvät aikaisemmasta Moto X40 -puhelinta käsittelevästä artikkelistamme tämän linkin takaa.

Motorola Edge 40 Pro / Kuva: Evan Blass

Motorola Edge 40 Pro / Kuva: Evan Blass

Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola