NothingYleinen

Nothing vahvisti: ”Suunnittelultaan upea” CMF Phone 1 -puhelin esitellään pian

CMF Phone 1

Nothingin toimitusjohtaja Carl Pei vahvisti aikaisemmin jo, että yhtiöltä ei kannata odottaa uutta lippulaivatason Nothing Phone (3) -puhelinta tänä vuonna. Julkistus tapahtuu vasta vuonna 2025, mutta nyt yhtiön alabrändi CMF by Nothing on vahvistanut julkistavansa ensimmäisen oman puhelimensa ”pian”.

Kyseessä on CMF Phone 1, jonka kerrotaan olevan ”suunnittelultaan upea”. CMF:n mukaan puhelimessa hyödynnetään Nothingin innovatiivisuutta ja huolellista huomiota designiin. Nothing kertoo panostavansa ”tähän kategoriaan”, kun muut valmistajat jättävät sen huomioimatta. Tällä viitattaneen hyvin edulliseen hintapisteeseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tulevasta puhelimesta on julkaistu myös ensimmäinen kuva, jossa nähdään todennäköisesti laitteen takaosa. Puhelimessa on selvästi muovinen runko ja takaosassa on odotettavasti vegaaninahkaa. Väritykseltään laite on oranssi. Puhelimen kulmassa on erikoinen pyöreä rinkula, joka toimii mahdollisesti jonkinlaiseen hallintaan.

Toistaiseksi mitään muuta virallista CMF Phone 1 -puhelimesta ei ole vahvistettu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmat vuodot ovat kertonee CMF-puhelimen saavan Dimensity 7200 -järjestelmäpiirin, 6 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Lisäksi puhelimessa olisi 5000 milliampeeritunnin akku sekä 33 watin pikalataus. Puhelimessa olisi myös 6,7 tuuman 120 hertsin OLED-näyttöpaneeli sekä 50 + 50 megapikselin kamerat takana.

Tarkempia yksityiskohtia saadaan varmasti lähempänä julkaisua.

Lähde: X

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing