SamsungYleinen

Samsungilta tulossa Galaxy A13 5G -älypuhelin – todennäköisesti korealaisjätin edullisin 5G-puhelin

Samsung Galaxy A22 5G

Samsung on jatkamassa 5G-yhteyksien tuomista aikaisempaa edullisempiin puhelimiin, jos on uskomista tuoreinta raporttia. Samsungilta odotetaan uutta Galaxy A13 5G -puhelinta, joka saattaa olla korealaisjätin edullisin 5G-yhteydet tarjoava älypuhelin.

Tällä hetkellä edullisin 5G-puhelin Samsungilla on Galaxy A22 5G, mutta Galaxyclub.nl-sivuston mukaan kehitteillä olisi jo Galaxy A13 5G -puhelin. Uuden puhelimen julkaisua odotetaan vielä ennen vuoden 2021 loppua, joten kovinkaan kauaa sitä ei tarvitse enää odottaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy A13 5G -puhelimen mallikoodin tiedetään olevan SM-A136B, mutta oikeastaan mitään muuta laitteesta ei vielä ole tiedossa. Aikaisemmin julkaistu Galaxy A22 5G maksoi Suomessa 229 euroa ja yleisesti Galaxy A1x -sarjan puhelimet ovat olleet selvästi edullisempia. Nähtävästi Samsung pyrkii tarjoamaan 5G-yhteydet nyt 150-200 euron hintapisteessä.

Viime vuonna Galaxy A12 julkaistiin jo marraskuussa 2020, joten Galaxy A13 -mallin julkaisua voidaan odottaa samoihin aikoihin tänä vuonna. Samsung on julkaissut jo uudensukupolven mallistoonsa Galaxy A03s -puhelimen, mutta yleisesti Galaxy Ax3 -puhelimet tullaan näkemään vasta ensi vuonna. Esimerkiksi Galaxy A53 -puhelinta voidaan odottaa vasta keväällä 2022.

Lähde: Galaxyclub.nl

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung