SamsungYleinen

Nyt myös Samsung Galaxy S23 Ultran kuvat vuotivat – muutokset muotoilussa hyvin maltillisia

Samsung Galaxy S23 Ultra

Uutisoimme eilen Samsungin tulevien Galaxy S23- ja S23+ -puhelimien ensimmäisistä vuotaneista renderöintikuvista. Nyt myös malliston huipulle sijoittuvan Galaxy S23 Ultran kuvat ovat vuotaneet Smartpix-sivuston kautta. Vuodon kuvat on saatu tälläkin kertaa mobiilialalla yleisesti tunnetulta vuotajalta OnLeaksilta.

Galaxy S23 Ultran muotoilu ja ulkoasu ei ole kuvien perusteella juurikaan muuttumassa Galaxy S22 Ultrasta. Galaxy S23 Ultra on vuodon mukaan hieman edeltäjäänsä leveämpi mittojen ollessa 163,4 x 77,9 x 8,9 millimetriä, kun Galaxy S22 Ultran mitat ovat 163,3 x 77,9 x 8,9 millimetriä. Puhelimen reunat ovat myös aiempaa hieman kapeammat. Näytön koko on todennäköisesti pysymässä 6.8 tuumassa.

Takakameran toteutus on pysymässä Galaxy S23 Ultrassa pitkälti samana Galaxy S22 Ultraan verrattuna. Ainoita eroja kameroissa ovat, että kuvien perusteella Galaxy S23 Ultran kamerat tulevat hieman aiempaa enemmän rungosta ulospäin. Kuitenkin neljäs takakamera ja lasersensori ovat upotettu tällä kertaa runkoon, kun vielä Galaxy S22 Ultrassa sensorit olivat hieman rungosta kohollaan. Kuvista käy myös ilmi, että Galaxy S23 Ultran reunojen pyöristystä on vähennetty ja reunat eivät tällä kertaa ole täysin pyöreät.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Etupuoli puolestaan on pysynyt lähestulkoon muuttumattomana. Ylhäällä keskellä on puhelimen selfiekamera ja puhelimen näyttö on edeltäjänsä tavoin reunoilta kaareva. Puhelimen äänenvoimakkuuden säätöön tarkoitetut näppäimet sijaitsevat puhelimen oikeassa kyljessä yhdessä virtapainikkeen kanssa. Galaxy S23 Ultran pohjasta löytyy USB-C-latausliitin, jonka vieressä oikealla on paikka sim-kortille ja vasemmalla puolella kaiutin sekä paikka Galaxy S22 Ultran tavoin S-pen kynälle.

Galaxy S23 Ultran huhutut tekniset tiedot

Galaxy S23 Ultran teknisistä tiedoista ei juurikaan ole ollut vuotoja, mutta puhelimen voidaan odottaa saavan sisäänsä Qualcommin Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiirin, jonka Qualcomm tulee julkaisemaan marraskuun puolivälissä. Tässä vaiheessa Samsungin oman Exynos-järjestelmäpiirin kohtalosta ei ole tarkkaa tietoa. Viime aikoina on ollut huhua siitä, että Samsung olisi suunnittelemassa koko järjetelmäpiirin uusiksi ja täten seuraavat pari sukupolvea toimitettaisiin ainoastaan Qualcommin Snapragon -järjestelmäpiirillä.

Puhelimen pääkameran tarkkuus saattaa yltää 200 megapikseliin aiemman 108 megapikselin sijaan. Näytön kirkkaus saattaa olla aiempaa parempi ja se saattaa yltää Applen iPhone 14 Pro -mallien tavoin 2000 nitiin asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aiemmissa huhuissa esiin noussut mallinumero SM-S9180 voisi viitata Galaxy S23 Ultraan. Galaxy S23 Ultra voi saada edeltäjämallissa nähtyä 45 watin laturia heikomman 25 watin laturin, joka olisi yllättävä takapakki Galaxy S23 Ultralle. Huhu on kuitenkin toistaiseksi ohuella pohjalla ja joidenkin mukaan muutos saattaa koskea ainoastaan Kiinaa ja globaalisti käytössä olisi tuttu 45 watin pikalaturi.

Tässä vaiheessa tietoihin kannattaa suhtautua varauksella, sillä huhut ja vuodot tulevista Galaxy S23 -puhelimista tulevat lisääntymään julkaisun lähestyessä.

Lähde: Smartpix

1 Kommentti

  1. Kovin on valitettavasti nyt uudistukset vähäiset. Itselläni on puhelimen vaihto tähtäimessä tosin vasta vuoden kuluttua.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung