HTCYleinen

Odotettu HTC Desire 20 Pro ensimmäistä kertaa live-vuotokuvissa

HTC Desire 20 Pro -puhelimen live-vuotokuvat on julkaistu Evan Blassin toimesta.

HTC on jo vahvistanut julkaisevansa Taiwanissa uuden Desire 20 Pro -puhelimen 16. kesäkuuta. Puhelin on nähty jo aikaisemmin luonnoskuvissa, mutta nyt tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut laitteesta live-vuotokuvia.

Live-vuotokuvissa HTC Desire 20 Pro näyttää aivan samalta kuin luonnoskuvissakin, mutta nyt takaosassa nähdään olevan mielenkiintoinen kuviointi. Takaosassa nähdään HTC:n logo, sormenjälkilukija, neloiskamera sekä kaksois-LED-salamavalo. Puhelimen etuosan näytön on odotettu olevan kooltaan 6,5 tuumaa ja se perustuu LCD-tekniikkaan, jonka lisäksi näytössä on Full HD+ -tarkkuus sekä etukameraa varten tehty reikä vasemmassa yläkulmassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista puhelimessa vastannee Snapdragon 665 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 6 gigatavua RAM-muistia. Takaosan kameran toteutuksesta ei valitettavasti ole kovin tarkkoja tietoja toistaiseksi. Käyttöjärjestelmänä tulee toimimaan kuitenkin tuoreeltaan Android 10, joten Desire 20 Pro on HTC:n ensimmäinen älypuhelin Android 10:llä.

Julkaisu tapahtuu siis Taiwanissa ensi viikolla 16. kesäkuuta, joten puhelinta ei tarvitse kovin kauaa enää odotella. Valitettavasti HTC:n suunnitelmista julkaista Desire 20 Prota globaaleille markkinoille ei ole mitään tietoja.

Lähde: Phonearena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HTC