HMDYleinen

Odotitko HMD:ltä jotain oikeasti uutta? Tulevat uutuuspuhelimet eivät ainakaan suorituskyvyllä ylpeile

HMD valmistautuu esittelemään omaa brändiään ja mahdollisesti ensimmäisiä puhelimia MWC-messuilla 25. helmikuuta. Aikaisemmin yhtiö on tuonut markkinoille vain Nokia-laitteita, jotka ovat olleet viime vuosina teknisesti melko heikkoja. Samaa rataa näytetään jatkettavan tulevissakin laitteissa.

Odotuksissa on ollut ainakin kuusi uutta puhelinta, joiden koodinimet ovat Pulse, Pulse+, Pulse Pro sekä Legend, Legend+ sekä Legend Pro. Tällä kertaa suorituskykytesti Geekbenchin tietokantaan on päätynyt Legend- ja Legend Pro -puhelimien tietoja, joiden perusteella suurta muutosta ei ole tulossa verrattuna aikaisempiin Nokia-puhelimiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suorituskykytesti paljastaa puhelimissa olevan kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri, jossa on Mali-G57 -grafiikkaprosessori ja suurin kellotaajuus ytimissä on 1,61 GHz. Odotettavasti kyseessä olisi Unisocin kehittämä T606-järjestelmäpiiri, jota HMD on käyttänyt aikaisemmissakin alle 200 euron puhelimissaan. Tämän takia puhelimien suorituskyky ei ole kovinkaan erikoinen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Geekbench paljastaa puhelimissa olevan tuoreeltaan uusin Android 14 -käyttöjärjestelmä. Legend-versiossa on 4 gigatavun verran RAM-muistia ja Legend Pro on saamassa 8 gigatavun verran RAM-muistia. Mitään muuta tärkeää ei vuodosta tällä kertaa paljastu.

Aikaisemmin HMD-puhelimesta on vuotanut jo tuotekuva, mutta mitään tarkkaa tietoa HMD:n suunnitelmista ei vielä ole. Lisätietoja tulevista HMD-laitteista saadaan varmasti lähiviikkoina.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Nykytietokoneissa ja puhelimissa on aivan riittävästi tehoa. Nilllä voi lukea iltalehdet ja katsoa sähköpostit sujuvasti.

  2. Olisipa alle 6″ kompakteja malleja.

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD