OnePlusYleinen

OnePlus 10 Ultra saamassa merkittäviä uudistuksia OnePlus 10 Prohon verrattuna – vuotaja paljasti suomalaisten suosiman brändin suunnitelmia

OnePlus 10 Pro

OnePlussalta odotetaan tänä vuonna useita uusia puhelimia, joista yksi on toisinaan huhuissa povattu OnePlus 10 Ultra. Nyt tuoreet tiedot viittaavat kyseessä olevan selvästi vakuuttavampi puhelin kuin nykyinen OnePlus 10 Pro. Tunnettu vuotaja on kertonut hieman lisätietoja OnePlussan tämän vuoden suunnitelmista.

Twitterissä vuodoistaan tunnettu käyttäjä Yogesh Brar on tänään kertonut, että OnePlus 10 Ultran kehitys on nyt siirtynyt testausvaiheeseen OnePlussan sisällä. Vuotajan mukaan tulevassa huippupuhelimessa on toistaiseksi julkaisematon Qualcommin kehittämä Snapdragon 8 Gen 1+ -järjestelmäpiiri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Qualcommin on huhuttu julkaisevan toukokuun aikana päivitetyn Snapdragon 8 Gen 1+ -järjestelmäpiirin, joka olisi muutamalla tavalla uudistettu versio nykyisestä Snapdragon 8 Gen 1 -versiosta. Plus-version kerrotaan olevan valmistetun TSMC:n 4 nanometrin prosessilla, eikä edeltäjänsä tapaisesti Samsungin vastaavalla prosessilla. Huhujen mukaan Snapdragon 8 Gen 1+ ei todennäköisesti lämpene yhtä helposti kuin Snapdragon 8 Gen 1, jonka ohella myös suorituskyvyn odotetaan parantuvan ainakin hieman.

Brar kertoo OnePlus 10 Ultrassa keskityttävän kameroihin, mutta kovinkaan paljoa tarkemmin asiaa ei avattu. OnePlus 10 Pro ei ainakaan vakuuttanut ultralaaja- tai telekameroiden kanssa, joten ainakin näille osa-alueille voisi OnePlus 10 Ultrassa toivoa parannuksia. Huhuissa OnePlus 10 Ultraan on povattu jopa periskooppikameraa, jollaista ei ole aikaisemmin OnePlus-puhelimissa nähty.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Vuotajan mukaan OnePlus 10 Ultra voitaisiin nähdä markkinoilla elokuun tai syyskuun aikana, mutta mitään varmuutta siitä ei vielä ole.

Yogesh Brar kertoo OnePlus 10 -perusmallin olevan tulossa myös ja siitä olisi kaksi versiota. Puhelimen kerrotaan tulevan saataville MediaTekin uudella Dimensity 9000 -järjestelmäpiirillä sekä Qualcommin Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiirillä, mutta järjestelmäpiiri vaihtelee markkinakohtaisesti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlussan kerrotaan suunnittelevan myös Dimensity 8000- ja Snapdragon 888 -järjestelmäpiireihin perustuvia keskihintaluokan puhelimia, mahdollisesti Nord-mallistoon. Lisäksi OnePlussan kerrotaan suunnittelevan Qualcommin toistaiseksi julkaisemattomaan Snapdragon 7 Gen 1 -järjestelmäpiiriin perustuvaa puhelinta.

OnePlus julkaisi vasta hiljattain OnePlus 10R– ja OnePlus Nord CE 2 Lite -puhelimet, mutta pian yhtiöltä odotetaan useita muitakin uutuuksia. Huhuissa brändin on odotettu julkaisevan myös OnePlus Nord 2T– ja OnePlus Nord 3 -puhelimet, mutta myöskin edullisimman 5G-puhelimen, josta ei ole vielä tarkkoja tietoja.

Lähde: Twitter (Yogesh Brar)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus