OnePlusYleinen

OnePlus 11 Concept tuo mukanaan sinisenä hohtavaa futuristista teknologiaa – ensimmäiset kuvat julki sunnuntaina esiteltävästä konseptipuhelimesta

OnePlus 11 Concept

OnePlus on jo aikaisemmin vahvistanut esittelevänsä Mobile World Congress 2023 -messuilla uuden konseptipuhelimen. OnePlus on kertonut laitteen nimen olevan OnePlus 11 Concept, mutta tänään laitteesta on julkaistu myös ensimmäiset kuvat.

Tulevasta konseptipuhelimesta on julkaistu kaksi kuvaa, jotka esittelevät yksityiskohtia uudesta OnePlus 11 Concept -puhelimesta. Kuvat antavat ensivilauksen tulevasta laitteesta. Puhelimen takaosassa tullaan näkemään erikoinen sinisenä hohtava viimeistely, jonka luvataan olevan ”futuristista teknologiaa”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 11 Concept

”Jäänsiniset hohtavat linjat kulkevat puhelimen koko takaosan läpi. Siniset viivat ovat futuristisen lasirakenteen alla, joka on saanut inspiraationsa jäätikköjärven rauhallisesta hiljaisuudesta ja valtavasta voimasta”, kerrotaan OnePlussan tiedotteessa.

Kovin tarkasti sinisien viivojen toimintaa OnePlus ei vielä kertonut, mutta se selviää viimeistään MWC-messujen aikana. SuomiMobiilissa OnePlus 11 Concept -puhelimeen tullaan todennäköisesti tutustumaan sunnuntaina 26. helmikuuta tapahtuvan julkaisun jälkeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin OnePlus on myös esitellyt konseptipuhelimia. Esimerkiksi vuonna 2020 nähtiin OnePlus Concept One -puhelin, joka tarjosi McLaren-yhteistyön hengessä elektrokromista lasiteknologiaa. Vuonna 2020 nähtiin myös OnePlus 8T Concept, jossa oli viety elektrokromilasi vielä pidemmälle osana muotoilua.

Yleisesti OnePlussan konseptipuhelimet eivät ole tulleet koskaan myyntiin, vaan ne ovat olleet kokeellisia laitteita. Todennäköisesti myöskään OnePlus 11 Concept -puhelinta ei kannata odottaa myyntiin.

Lähde: OnePlussan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus