AndroidOnePlusYleinen

OnePlus 3- ja OnePlus 3T -puhelimien Android 9.0 Pie -päivityksen julkaisu lähenee – Testataan jo Kiinassa

OnePlus kertoi jo viime vuoden heinäkuussa, että yhtiö aikomuksena on julkaista Googlen tuorein Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmä vuonna 2016 julkaistuille OnePlus 3- ja 3T -puhelimille. OnePlus on ollut pitkään varsin hiljainen tulevasta päivityksestä, mutta tällä viikolla yhtiö on aloittanut keräämään kiinalaisia puhelimien käyttäjiä Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmän testaamista varten. Kiinassa OnePlus hyödyntää HydrogenOS-käyttöliittymään, kun globaalisti puhelimista löytyy OxygenOS-käyttöliittymä.

Aikaisemmin OnePlus kertoi virallisesti ohittavansa OnePlus 3- ja 3T -puhelimien kohdalla Android 8.1 Oreo -päivityksen ja tuo tarjolle Android 9.0 Pie -version, jotta kyseisten mallien käyttäjille voidaan taata kiinnostavat uudet ominaisuudet ja parannukset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlusin foorumilla on vahvistettu, että päivitys tulee jakoon hyvin pian globaalisti, mutta ensin sitä testataan Kiinassa, jotta suurimmat ongelmat saadaan korjattua ennen laajemman jakelun alkamista. Toistaiseksi ei ole kuitenkaan tarkkaa tietoa, milloin virallinen Android 9.0 Pie -päivitys tulee lopulta jakoon, mutta tuoreimmat tiedot antavat vihjauksen siitä, että kauaa ei enää tarvitse odotella.

Lähde: OnePlus Forum

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android