HintavinkkiHuaweiMainosYleinen

Hintavinkki: Uusi Huawei P9 Lite Mini ostettavissa lähes puoleen hintaan (99€)

Kiinalainen Huawei toi Suomessa myyntiin elokuussa uuden Huawei P9 Lite Mini -puhelimen. Kyseessä on siis varsin tuore uutuuspuhelin, joka asettuu ominaisuuksiltaan keskiluokkaan. Hintaa puhelimella oli myyntiin tullessaan 199 euroa. Vaikka Huawei P9 Lite Mini on siis varsin uusi puhelin, niin silti Elisa on laittanut laitteen huimaan alennukseen. Elisan verkkokaupasta puhelimen voi käydä ostamassa 99 euron hintaan.

Puhelimessa on metallirunko ja Huawein mukaan laadukkaat etu- ja takakamerat. Huawei P9 Lite Minin pääkamera on kooltaan 13 megapikseliä ja etukamera 5 megapikseliä. Näytön koko on 5 tuumaa ja se on HD-tasoinen. Puhelimessa hyödynnetään myös Qualcommin Snapdragon 425 -järjestelmäpiiriä, jonka tukena on 2 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa laitteessa on 16 gigatavua. Muita Huawei P9 Lite Minin ominaisuuksia on Android 7.0 -käyttöjärjestelmä, 3020 milliampeeritunnin akku sekä kaksi SIM-korttipaikkaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Elisa tarjoaa puhelinta hopeana, kultaisena ja mustana. Uusi Huawei P9 Lite Mini on nyt siis tarjolla 99 euron hintaisena Elisan verkkokaupasta ja tarjous on voimassa niin kauan kuin tarjoushintaisia tuotteita riittää.

 

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommenttien lisääminen on estetty.

    Lisää aiheesta:Hintavinkki