OnePlusYleinen

OnePlus 6- ja OnePlus 6T -puhelimien Android 11 -päivitys lähenee! Saivat ensimmäisen julkisen beetaversion

OnePlus 6

OnePlus on aikaisemmin jo luvannut julkaisevan uusimman Android 11 -käyttöjärjestelmän vuonna 2018 julkaistuille OnePlus 6- ja OnePlus 6T -älypuhelimille. Pian Google julkaisee jo Android 12 -version, eikä Android 11 ole vieläkään saatavilla kaikille luvatuille puhelimille. Nyt Android 11 on kuitenkin lähempänä OnePlus 6 -puhelimia kuin koskaan ennen, sillä OnePlus on aloittanut sen julkisen beetatestaamisen.

Huhtikuussa OnePlus kertoi aloittavansa julkisen beetatestaamisen vasta elokuussa 2021, mutta nyt se on aloitettu jo kuukausi odotettua aikaisemmin. OnePlussan mukaan nyt julkaistu beetaversio on varhainen versio, joka on julkaistu palautteen keräämiseksi ennen virallista julkaisua. Beetaversio on yksinkertaisesti epävakaampi kuin normaalit versiot, joten sitä ei kaikkien kannata vielä asentaa puhelimelleen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Android 11 ja OxygenOS 11 ovat tulossa todennäköisesti lähiviikkojen aikana myös normaalina päivityksenä OnePlus 6- ja OnePlus 6T -puhelimille, kunhan päivityksestä on saatu karsittua suurimmat virheet. Jos kuitenkin haluaa asentaa avoimen beetaversion puhelimeensa, niin silloin sen voi käydä lataamassa OnePlussan sivuilta. Myös beetaversio tulee saamaan uusimmat versiot normaalisti OTA-päivityksenä.

Android 11 -käyttöjärjestelmän lukuisien uudistuksien ohella OnePlus tuo mukana OxygenOS 11 -version. OnePlussan mukaan päivityksessä on muun muassa uusittu käyttöliittymä, päivitetty pelitila sekä kameran uusi käyttöliittymä. Päivitys pitää sisällään uusia Ambient Display -toimintoja, tumman tilan sekä päivitetyn Shelf-ominaisuuden.

Lähde: OnePlus Forum

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus