ElisaOnePlusYleinen

OnePlus 7 Pro 5G -puhelimen ennakkomyynti alkaa 6. kesäkuuta Suomessa

OnePlus tuo ennakkomyyntiin 5G-älypuhelimen yhtenä ensimmäisistä puhelinvalmistajista Suomessa. Odotettu OnePlus 7 Pro 5G tulee ennakkotilattavaksi torstaina 6. kesäkuuta Elisalla. Jopa kymmenkertaisen nopeuden tuova 5G vie pilvipelaamisen uudelle tasolle kesän ja syksyn pelitapahtumissa.

OnePlus ja Elisa käynnistävät 5G-aikakauden tuomalla ennakkomyyntiin OnePlus 7 Pro 5G -älypuhelimen 6. kesäkuuta Elisan Nebula Blue -värissä ja 8 Gt + 256 Gt -muistilla. Elisa on tänään aloittanut myös 5G-puhelinliittymien myynnin. Sekä laitteiden että Elisan liittymien arvioitu toimitusajankohta on kesäkuun lopussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”5G on vihdoin totta, ja se tuo mukanaan enemmän muutoksia kuin osaamme tällä hetkellä edes kuvitella. Missiomme on tuoda huipputeknologiaa kaikkien saataville, ja olemme ylpeitä siitä, että OnePlus 7 Pro 5G -laitteen myötä pääsemme tuomaan tulevaisuuden teknologiaa markkinoille ensimmäisten joukossa. On mahtavaa lähteä tälle uudelle matkalle pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme Elisan kanssa”, kertoo OnePlusin maajohtaja Tuomas Lampén.

5G tuo merkittäviä muutoksia erityisesti internetyhteyksien nopeuteen ja latenssiaikaan. Elisan 5G-liittymiä on saatavilla kahdessa eri nopeusluokassa, 1 Gbit/s sekä 600 Mbit/s.

”Läheinen yhteistyömme OnePlusin kanssa on jatkunut jo vuosia, ja on hienoa jatkaa sitä myös 5G-aikakaudella. Haluamme tarjota asiakkaillemme kyvykkäitä laitteita, joilla pääsee nauttimaan 5G:n eduista – ja OnePlus 7 Pro 5G on sellainen”, sanoo Elisan liiketoimintajohtaja Ville Valkama.

OnePlus 7 Pro 5G -älypuhelin on ulkonäöltään ja kooltaan identtinen verrattaessa jo myynnissä olevaan OnePlus 7 Prohon. Erot laitteiden välillä löytyvät puhelimen sisältä. Suunnittelussa 5G toi uudenlaisia haasteita puhelimen muotoilulle. OnePlusin 5G-laitteessa on uusi Qualcommin x50-modeemi sekä yhteensä kymmenen antennia, mikä on neljä enemmän kuin 4G-versiossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Koska laitteen kokoa ei haluttu kasvattaa, OnePlus 7 Pro 5G -puhelimeen on kehitetty täysin uudenlainen antennidesign. Lisäksi laitteessa on suurempi, noin kaksinkertainen jäähdytysalue verrattaessa OnePlus 7 Prohon. Lisäantennien vuoksi OnePlus 7 Pro 5G -puhelimessa ei riittänyt tilaa perinteiselle NFC-antennille. Siksi OnePlus on kehittänyt uuden NFC-antennidesignin, joka vie vain puolet normaalin NFC-antennin tilasta.

Ensimmäisenä 5G:n konkreettiset hyödyt näkyvät latausnopeuksissa ja pilvipelaamisessa, jossa sekä OnePlus että Elisa ovat vahvasti mukana. OnePlus 7 Pro 5G -puhelimella pelataan 5G-verkossa jo tulevan kesän ja syksyn pelitapahtumissa, kuten Tubeconissa ja Arctic Invitationalissa.

Lähde: OnePlus Suomen lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Elisa