OnePlusYleinen

OnePlus 7 uusissa vuotokuvissa – Näyttää lähes OnePlus 6T -puhelimelta

OnePlus 7

OnePlus 7 Pron kuvien ohella saksalainen WinFuture.de -sivusto on julkaissut tarkkoja tuotekuvia myös edullisemmasta sekä ominaisuuksiltaan karsitummasta OnePlus 7 -puhelimesta, joka on seuraaja viime vuoden OnePlus 6T -mallille.

Siinä missä OnePlus 7 Pro on suora kilpailija Samsungin ja Huawein huippupuhelimille, niin OnePlus 7:n kanssa OnePlus jatkaa tutussa strategiassa, kuten viime vuosina. Kyseessä on siis huippuominaisuuksilla varusteltu älypuhelin, joka on selvästi kilpailijoitaan edullisempi. Vuodetuissa kuvissa OnePlus 7 esiintyy kokonaisuudessaan, eikä juurikaan mitään jää enää mielikuvituksen varaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ulkoisesti OnePlus 7 muistuttaa vahvasti OnePlus 6T -mallia. Etuosassa on havaittavissa pisaramaisella loviratkaisulla varusteltu näyttö. Näytössä on myös hieman paksummat kehykset kuin OnePlus 7 Pro -mallissa. Takaosassa on näkyvillä kaksoiskamera, jonka kaverina on LED-salama. Takaosassa on lisäksi OnePlusin logo. Sormenjälkilukijaa ei OnePlus 7:ssa ole nähtävillä, joten OnePlus tyytyy todennäköisesti optiseen näytönalaiseen ratkaisuun.

Tietojen mukaan OnePlus 7 -puhelimeen odotetaan 6,41 tuuman kosketusnäyttöä, jossa on Full HD+ -tarkkuus. Näyttö perustuu AMOLED-tekniikkaan. Tehoista vastaa luonnollisesti Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 6 tai 8 gigatavia RAM-muistia ja sisäistä tallennustilaa odotetaan 128 tai 256 gigatavua. Kamerapuolella odotetaan tarkkaa 48 megapikselin Sony IMX586 -sensoria, jossa on myös optinen kuvanvakain. Toinen kameroista kerrotaan olevan 5 megapikseliä ja se on todennäköisesti ainoastaan syvyysterävyyden taltioimista varten. Etukameran tarkkuus on huhuissa 16 megapikseliä. Akun kooksi on mainittu 3700 milliampeerituntia.

OnePlus 7- ja OnePlus 7 Pro -puhelimet julkaistaan virallisesti 14. toukokuuta. Huhuja sekä muita tietoja OnePlus 7 -mallistosta voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Lähde: WinFuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus