ViikkokysymysYleinen

Viikkokysymyksen tulokset: Pelipuhelimet eivät suuremmin herätä mielenkiintoa

Tuoreimmassa viikkokysymyksessä tarkasteltiin lukijoiden mietteitä pelipuhelimista, mitkä ovat olleet viime aikoina vahvasti otsikoissa. Pelipuhelimia on julkaistu viimeisen kuukauden sisällä useita, joka johtuu Qualcommin uusimmasta erityisesti pelipuhelimia silmillä pitäen kehitetystä Snapdragon 855 Plus -järjestelmäpiiristä.

Viikkokysymyksessä kerättiin tällä kertaa 106 ääntä, joiden perusteella on helppo todeta, ettei pelipuhelimet suuremmin herätä mielenkiintoa lukijoissa. Viikkokysymys oli muodossa ”oletko harkinnut pelipuhelimen ostamista” ja vastausvaihtoehtoina olivat kyllä ja en. Äänistä 70,75 prosenttia, eli 75 kappaletta menivät vaihtoehdolle ”en”, joka tarkoittaa suurimman osan tyytyvän vain perusälypuhelimiin. 31 ääntä, eli 29,25 prosenttia kaikista äänistä meni vaihtoehdolle ”kyllä”, joten lähes kolmasosa vastaajista on kuitenkin harkinnut pelipuhelimen ostamista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pelipuhelimet ovat tällä hetkellä markkinoilla varsin marginaalituote ja ne on suunnattu vain mobiilipeleistä innostuneille käyttäjille. Alapuolella on vielä kaikki tuoreimman viikkokysymyksen tulokset.

Oletko harkinnut pelipuhelimen ostamista?

En
70.75%
Kyllä olen!
29.25%

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Viikkokysymys